5 criterii de care sa tii cont in alegerea produselor de make up

21 iulie 2017
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Un studiu recent realizat scoate la iveala faptul ca femeile folosesc, in medie, aproximativ, 2 kilograme de produse de make-up in fiecare an. Acesta este si motivul pentru care, pe piata, apar din ce in ce mai multe variante de cosmetice, fiindu-ti tot mai dificil sa decizi care reprezinta produsul potrivit pentru tine.
Pe aceasta tema, make-up artistii cu influenta vin cu o serie de tips&tricks utile prin intermediul blogurilor personale ori a tutorialelor video, la care pot avea acces toate doamnele si domnisoarele interesate.

Majoritatea sugestiilor lor se concentreaza, printre tendintele actuale in make-up, in jurul modalitatilor prin intermediul carora poti descoperi, cu usurinta, care sunt produsele de machiaj care vor face casa buna cu pielea ta. Acestea fiind spuse, in cele ce urmeaza, vor fi prezentate, pe scurt, cele mai importante detalii de care sa tii cont in achizitionarea cosmeticelor tale.

5 pasi ESENTIALI in alegerea produselor de machiaj:

1. Citeste ingredientele produsului.

Este primul pas pe care il ai de facut si poate cel mai important. Incearca sa eviti produsele concepute din ingrediente pe baza de siliconi, coloranti artificiali, petrol si propilen, caci acestea nu fac decat sa dauneze pielii.

Mizeaza pe efectul cosmeticelor naturale, pentru a mentine aspectul sanatos al tenului tau. Poti achizitiona produse de infrumusetare de pe www.bottegaverde.ro, magazinul in care vei gasi doar cosmetice concepute din plante sau fructe benefice oricarui tip de ten.

2. Testeaza produsul.

Inainte de achizitionare, este esential sa testezi produsul, astfel incat sa observi in ce masura se potriveste tenului tau. Nu testa NICIODATA fondul de ten pe mana, caci nuanta incheieturilor nu e aceeasi ca si cea a tenului. Un fond de ten se testeaza, de regula, pe linia maxilarului, asa ca, mare atentie!

3. Tine cont de recomandari.

Ai incredere in sugestiile personalului specializat din magazine ori a cosmeticianei tale, atunci cand vrei sa incerci un produs nou ori cand te afli in dilema. De asemenea, poti sa analizezi si recenziile disponibile online. Pot fi de mare ajutor uneori!

4. Cumpara doar din magazinele specializate.

Nu achizitiona de la metrou ori de la tarabele din piata, caci exista riscul ca produsele sa fie expirate ori sa aiba ambalajul deteriorat. In magazinele de profil, cosmeticele vor fi pastrate la temperatura optima, fara umezeala ori caldura in exces.

5. Nu cumpara in functie de promotii.

Nu achiziona un produs nou doar pentru ca se afla la reducere. In prima faza, testeaza-l cu o mostra, pentru a vedea cum reactioneaza acesta pe pielea ta. Abia apoi, esti pregatita sa decizi daca este eficient sau nu pentru tine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram