More Than Pub si Just Master Activities sunt ‘better together’

17 martie 2017

“Ne dorim o conexiune constanta cu piata si consumatorii. Ne-am diferentiat de competitie si am reusit de-a lungul timpului sa devenim un furnizor puternic datorita faptului ca excelam in logistica si planificare. Era firesc sa ne dorim ca si din punct de vedere al comunicarii si serviciilor de Public Relations sa fim reprezentati de profesionistii in care avem incredere. Am ales More Than Pub pentru ca ne-au dovedit ca stiu sa reprezinte profesionist o varietate de branduri de pe piata romaneasca si nu numai. Ne dorim proiecte pline de inovatie si comunicarea eficienta a brandurilor pe care le reprezentam in Romania.” (Ioana Nastase - Marketing Manager Just Master Activities)
“De multi ani ‚curtam’ echipa de marketing JMA, considerand ca putem veni cu o abordare proaspata intr-un domeniu aglomerat deja. Avand in vedere ca vorbim despre o industrie dinamica, ne dorim sa facem fata acestei noi provocari si sa contribuim considerabil atat la creșterea notorietatii brandurilor din portofoliul Just Master Activities, cat și la educarea publicurilor tinta. O strategie buna de comunicare este mai mult decat un catalizator in relatia cu cumparatorii. Am dovedit, prin toate actiunile si colaborarile noastre de pana acum, ca suntem pasionati de ceea ce facem si ca punem mereu obiectivele clientului pe primul loc. Suntem nerabdatori sa dovedim, inca o data, cat de mult conteaza felul in care comunici, indiferent de pozitia ocupata in top.” (Mihaela Petrovan, Director General More Than Pub)
Just Master Activities are un numar impresionant de marci in portofoliu si o structura de achizitie si logistica organizata eficient, astfel incat sa acopere furnizarea de produse in 160 de orase si peste 3000 de magazine din tara. Brandurile din portofoliul companiei pe care agentia More than Pub le va comunica sunt: Touch, 7th Heaven, OnLine, Elite, Thai Spa, Le Petit Olivier si Titania.
More Than Pub este o agentie de marketing si public relations (MPR), focusata pe solutii elegante de business pentru branduri vizionare. De peste 11 ani asigura strategie si servicii integrate de public relations, direct marketing, event marketing, art©writing pentru zeci de clienti, printre care se numara Adecco, Agrana, Akzo Nobel, Alpin57Lux, Adesgo, Bayer, Ciserom, Deutsche Leasing, Famous Roses, Institutul de Marketing, Jardina, Just Master Activities, LC Waikiki, Mapei, Mihaela Tatu, Peugeot, Pons Romania, Podravka, Romanian Flower Shop, Rotta Natura, Sales Engine Online, Siveco, Telekom, The Nova Group & familia Adamescu si altii.
• *conform raportului de Retail Audit RetailZoom, acoperire IKA, 2013-2014

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram