Spion de meserie camerele video

30 iunie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Chiar daca ai visat ca vei fi spion de meserie atunci cand ai fost mic, chiar daca nu, te vezi nevoit ca in unele cazuri sa apelezi la sisteme care sa te ajute sa vezi adevarul. Fie ca este vorba despre bona care nu se poarta impecabil cu copilul, fie ca e vorba de o a treia persoana in relatia conjugaja, fie ca e vorba despre lucrurile care tot dispar din casa sau de angajatii care nu sunt la momentul potrivit in locul potrivit, fie ca vobra de o situatie de preventie sau ca ai tu o atitudine de paranoia, e clar ca ai nevoie de ele. Acum sunt usor de gasit, de montat si de urmarit. Gasesti astfel de sisteme complete chiar si cautand prin produse teleshopping vazute la tv. Tot printre ele mai gasesti si reversul: aparate de contraspionaj care detecteaza microfoanele sau camerele video, sisteme de localizare prin GPS, microfoane GSM spion chiar si ochelari spion. Important este sa afli ce te intereseaza.

Facand un sondaj de opinie printre cumparatorii si destinatarii unor astfel de produse, aflam ca cele mai multe persoane care le cumpara si le folosesc sunt barbati. Cele mai multe persoane le ofera cadou pentru ca le considera ca facand parte din categoria cadouri originale barbati. Noi oamenii, oferim cadouri pe care ne-ar placea sa le primim noi. Poate totusi un astfel de sistem sa rezolve o problema mai veche sa o taie de la radacina? Va las pe voi sa va ganditi la asta si sa raspundeti. Pana la noi ordine, fiti cuminti!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram