Probe provocatoare si premii incitante in competitia Spring SuperBlog 2017

3 martie 2017

De-a lungul anilor, in cele 13 editii SuperBlog incheiate, s-au inregistrat aproape 2200 de participanti si s-au scris peste 27.000 de articole in cadrul competitiei. Aruncand manusa in ringul creativitatii sub sloganul ”Scoate-ti blogul din hibernare!”, noua editie Spring SuperBlog 2017 readuce laolalta bloggeri dornici sa se afirme si branduri interesate sa se promoveze prin intermediul blogosferei.

Pe parcursul celor sase saptamani de competitie, in fiecare zi de luni, miercuri si vineri, participantii vor primi diverse teme, inspirate de domeniul de activitate al sponsorilor: FMCG, servicii financiar-bancare, turistice, solutii pentru afaceri, proiectare rezidentiala, evaluare energetica, filme, cursuri de engleza, servicii pentru HoReCa, traduceri etc.

Pentru fiecare proba, concurentii au la dispozitie sapte zile pentru a-si redacta si publica articolele pe bloguri; apoi, juriul delegat de sponsori evalueaza si noteaza articolele inregistrate la propria proba, stabilind astfel castigatorii premiilor alocate. In cele din urma, in functie de locul ocupat in clasament, finalistii sunt recompensati cu premii suplimentare, cash si/sau in produse. Valoarea totala a premiilor oferite in Spring SuperBlog 2017 depaseste suma de 15.000 lei, majoritatea constand in premii cash.

Competitia este deschisa tuturor blogurilor in limba romana cu o vechime de minimum trei luni, indiferent de traficul sau tematica acestora. Mai multe informatii, regulamentul de participare si formularul de inscriere in competitie sunt disponibile pe site-ul SuperBlog.

Editia Spring SuperBlog 2017 este sponsorizata de companiile AIA Proiect, AVBS Credit, Enermed Impex, Delaco, Engleza pentru toti, Farmec, Francize, Hotel Aurora** Mamaia, InterComFilm, La Fantana, Swiss Solutions, Telecredit, Vacante Speciale, Wu Xing.

„Dovada ca SuperBlog este o adevarata oportunitate pentru toti cei implicati vine din faptul ca superbloggerii isi aduc afacerile din care fac parte aici, in competitie. SuperBlog creeaza legaturi trainice intre bloggeri si companii, scoate la suprafata creativitatea la maximum si pune promovarea online in miscare. Suntem la prima participare ca sponsor, dar speram sa fie doar inceputul.” - Petruta Cretu, Engleza pentru Toti

”Pentru AVBS Credit, 1 martie are mai mult farmec atunci cand echipa este in toiul pregatirilor pentru Spring SuperBlog. Pentru noi, primavara incepe cu SuperBlog. Suntem sponsori in acest maraton de blogging creativ pentru a patra oara si deja stim la ce sa ne asteptam. Bloggerii implicati, seriosi, talentati si devotati scrisului vor realiza niste articole exceptionale. Ne-am atasat de aceasta competitie si, indiferent de ce parte a baricadei ne-am afla, SuperBlog este un castig pentru toata lumea: bloggeri, sponsori, organizatori, juriu si chiar cititori. Sa avem o primavara productiva! Mult succes si inspiratie bloggerilor!” – Echipa AVBS Credit

"Suntem onorati sa participam la aceasta noua editie si va dezvaluim acum ca pregatim una dintre cele mai provocatoare probe care au existat. AIA Proiect ureaza succes tuturor participantilor si asteapta cu nerabdare articolele bloggerilor!" - Iulian Mihai, Project Manager AIA Proiect

”Primavara incepe in forta pentru bloggerii care doresc sa-si depaseasca barierele creativitatii si inspiratiei, iar Agentia de traduceri Swiss Solutions le este alaturi si cu aceasta ocazie. Ne dorim ca vocile online-ului din Romania sa cunoasca si mai bine lumea din care facem parte, lumea traducerilor. Cand noi ne raportam la mii de pagini traduse, atunci stim ca avem un ingredient al succesului, care ne uneste cu aceasta frumoasa comunitate: puterea cuvantului. Spring SuperBlog 2017 este alarma noastra de primavara, cea care ne anunta ca urmeaza o luna si jumatate intensa: deadline-uri, probe, linkuri, cuvinte cheie, sponsori, punctaje si premii - vor fi, probabil, cele mai comune cuvinte pe care le vom auzi in aceasta perioada. Inca de la inceput, uram bloggerilor participanti din acest an succes si multa atentie la deadline si ceas: 23:59 este minutul dinaintea primului gong.” - Minerva Lacatusu, Specialist Marketing Swiss Solutions

Parteneri media: Chic-Elite, Comunicate de presa, Connect, Creadiv, Mujer, PRwave, Radio Romania Cultural, toateBlogurile, TVR2, Zelist Monitor.

Bloggeri parteneri: Adriana Tirnoveanu, Olimpia Sapunaru - Alma Nahe(r), Christian Hertzug, Cristina Lincu, CalatoriaPerfecta, Daniel Botea, Emil Calinescu, ExTraViTa, Alina Gheorghe - Litere Stacojii, Cornelia Crina Popa (Nimicuri Fantezii), Georgiana Mihaila - oPisicaNeagra, Eugen Zavoianu - Pezevenchi, Robin Molnar - Robintel, Dana Lalici - SexulSlab, Em Sava - Sava Toronto, Manuel Cheta - Tehnocultura, Bianca Biziiac - Tulips & Sparkles. Organizator: SwissPlan biz.

Despre SuperBlog
Lansata in 2008, SuperBlog este cea mai longeviva si antrenanta competitie din blogosfera romaneasca. Proiectul are drept obiectiv sa descopere si sa sustina noile talente ale blogosferei, precum si sa faciliteze colaborarile dintre aceasta si mediul de afaceri. Competitia numara 14 editii (anual in perioada 2008-2012 si bianual incepand din 2013, cu o editie primavara si una toamna), in care s-au inregistrat, in total, aproape 2200 de participanti si s-au scris peste 27.000 de articole.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram