Points of YouTM – susține comunitatea de traineri profesioniști din România

4 noiembrie 2016
Autor:
NOMADE Communication

Points of YouTM România susține comunitatea de traineri români, participând activ la două dintre cele mai importante evenimente dedicate acestora: ICF Annual Conference: Coaching through Change. Leadership Tools și Coching Forum. În cadrul acestor conferințe, reprezentanții Points of YouTM România au facilitat experiența participanților, punându-le la dispoziție instrumentele unui kit-ul profesional, necesar oricărui coach sau trainer.
Ambele evenimente au urmărit tendințele evolutive ale pieței de coaching din România, abordându-se teme actuale precum cele mai noi tehnici și cele mai eficiente instrumente de coaching. Scopul acestora a fost de a analiza impactul programelor de coaching asupra vieții personale și profesionale ale comunității de traineri, cât și a beneficiarilor acestora.
Ediția de anul acesta a ICF Annual Conference: Coaching through Change. Leadership Tools a sărbătorit aniversarea de 10 ani, în cadrul căreia s-a discutat despre perspectivele valoroase ale modului în care coaching-ul devine un instrument util în atingerea succesului în business. Evenimentul Coaching Forum, la care Points of YouTM România a participat activ, a urmărit crearea unui dialog deschis despre modelele de succes ale programelor de coaching în organizații și experimentarea prin intermediul workshop-urilor.
Points of You™ este o companie de top în domeniul training-ului și al dezvoltării personale care a creat o serie de instrumente profesionale, sub forma unor jocuri inspiraționale, care sunt folosite la nivel individual sau cu echipe și grupuri, de către profesioniști și organizații de pe Glob. Metoda Points of You™ este folosită de peste 150.000 de oameni din 147 de țări ale lumii și prezentată de mai mult 150 de traineri certificați. Până în prezent, peste 1 milion de oameni beneficiază de efectele sale surprinzătoare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram