Parul tau – atractie pentru cei din jur

4 mai 2017

O tinuta sexy poate atrage cateva priviri, însa un par frumos mai mult ca sigur ca le va atrage pe toate. Daca în cazul aspectului fizic şi al stilului vestimentar gusturile sunt impartite, atunci cand vorbim despre frumusetea parului regulile sunt simple: parul frumos place oricui.
Inca din cele mai vechi timpuri parul era considerat o adevarata „arma” a seductiei. Fie ca ne referim la barbati, fie ca vorbim despre femei, podoaba capilara este printre primele aspecte carora le acordam atentie. In vremurile indepartate femeile nobile erau recunoscute dupa stilul in care işi purtau parul. Un par ingrijit, aranjat intr-o coafura anume, putea sa vorbeasca despre vita nobila a posesoarei, despre bogatiile acesteia sau despre educatia desavarsita pe care femeia o primise de-a lungul vietii.
De-a lungul timpului lucrurile nu s-au schimbat atat de mult. Parul frumos atrage atentia, insa o coafura mereu ingrijita este echivalentul unei carti de vizita. Nu toate femeile au posibilitatea sa treaca zilnic pe la coafor sau sa aiba propriul stilist la dispozitie.
Vestea buna este ca acum poti sa iti ingrijesti parul la fel ca un stilist! Cum? Simplu: folosind gama unica profesionala de perii si piepteni Elite Models, chiar la tine acasa. Fiecare pieptene și perie este conceput/a special pentru a oferi fiecarui tip de par atentia desavarsita si ingrijirea fara cusur de care are nevoie. Unicitatea acestei game este data de faptul ca este creata de un designer francez si recomandata de Agentia de Modelling nr 1 in lume, Elite Model Management. De exemplu, peria pneumatica Elite Models are peri metalici mai flexibili pentru o descurcare usoara, fara a rupe firul de par, venind la pachet cu o penseta pentru curatare. Poate nu stiai, insa specialistii iti recomanda sa iti piepteni parul de aproximativ doua ori pe zi, indiferent care este stilul sau lungimea parului tau. Prin pieptanare stimulezi cresterea parului, previi incurcarea acestuia si contribui la stralucirea intregii podoabe capilare.
Cu ajutorul periilor si pieptenilor Elite Models iti poti aranja parul cu usurinta, la fel ca la salon. Nu trebuie sa urmezi o scoala de hairstyling, ca sa-ti iasa coafura indrazneata la care visezi. Trebuie doar sa ai produse profesionale precum cele din gama Elite Models care contribuie la realizarea unui look de exceptie. Pana si specialistii iti recomanda sa faci tot posibilul sa folosesti produse profesionale atunci cand te coafezi. In felul acesta eviti deteriorarea parului si obtii mereu rezultatul mult dorit.
Cele mai recente tendinte de hairstyling sugereaza coafuri aparent rebele. Stilistii au prezentat tendintele lui 2017 ca fiind inspre tunsori asimetrice, bucle aparent rebele, coafuri deloc complicate care sa sugereze naturaletea si sa sublinieze frumusetea parului. Totusi, diferenta dintre o coafura facuta in graba cu produsele nepotrivite si o coafura realizata cu periile si pieptenii Elite Models este uimitoare. Periile Elite Models nu iti electrizeaza parul, il aranjeaza delicat, sunt usor de folosit si te ajuta sa descurci pana si cel mai incalcit par. Acestea sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si sunt folosite deja de ceva vreme in saloanele de lux. Cu toate acestea, gama de produse Elite Models este accesibila – tocmai pentru ca tu sa iti permiti o ingrijire asemanatoare cu cea oferita la saloanele de infrumusetare.
Asadar, nu mai sta pe ganduri! Foloseste-te de frumusetea parului tau ori de cate ori vrei sa iesi in evidenta si sa te bucuri de admiratia celor din jur. Cat timp ai periile si pieptenii Elite Models de partea ta, nimic nu-ti mai poate sta in cale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram