Odat ro lanseaza un concurs cu premii pentru dezvoltare si succes in mediul online

1 aprilie 2015
Autor:
Content SEO

Toate aceste aspecte se regasesc in orice reteta de succes in mediul online, iar pentru a incuraja bloggerii pe drumul ales catre reusita, www.ODAT.ro lanseaza un concurs cu premii utile pentru oricine urmareste dezvoltarea si succesul in mediul online sau offline.

Premii ce incurajeaza dezvoltarea personala si lectura la concursul ODAT

Concursul ODAT lansat pe 19 martie ce se va incheia pe data de 19 aprilie ofera drept premiu titluri de carti semnate de autori de un real succes din domeniul marketingului, comunicarii, PR-ului, branding-ului si pionieri ai afacerilor in domeniul online. Decizia de a oferi acest premiu inedit din partea sponsorului vine in sprijinul ideii de a sprijinii dezvoltarea personala prin lectura si conceptul ca in mediul online cei care reusesc sunt cei cu destula ambitie pentru a deveni auto-didacti.

Colectia de carti din care primii 3 clasati in concurs isi vor putea alege cate 2 titluri iar urmatorii 18 cate un titlu, este una de exceptie care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca nici unui blogger si a nici unei persoane care porneste pe drumul dezvoltarii personale atat in mediul online cat si in mediul offline. Lista completa cu cartile oferite drept premiu este disponibila pe acest link, impreuna cu toate detaliile concursului.

Concurs pentru bloggerii activi, pasionati de sofat

Concursul se adreseaza in principal bloggerilor pasionati de sofat, sau interesati de obtinerea permisului de conducere pentru care ODAT contine toate informatiile utile si relevante pe acest subiect.

Provocarea consta in realizarea unui articol care sa aiba ca subiect una dintre categoriile disponibile pe site-ul sponsorului, sa aiba o lungime de minim 350 de cuvinte, care se contina cel putin o poza, sa fie redactat corect din punct de vedere gramatical si sa aiba continut unic. Categoriile despre care pot scrie bloggerii interesati de participarea la concurs sunt toate categoriile site-ului sponsor si pot fi consultate inclusiv pe pagina ebloguri.ro dedicata concursului.

Pentru a fi eligibili pentru premiu, bloggerii participanti trebuie sa detina un blog personal activ, cu cel putin 10 postari pe care sa publice articolul realizat pentru concurs. In articol trebuie afisat un link, sub forma de URL catre categoria de pe ODAT despre care se vorbeste in text. Tot pe site-ul www.eBloguri.ro este disponibil si formularul de participare.

Jurizarea se va face in functie de respectarea cerintelor, originalitatea si creativitatea fiecarui text in parte, dar si numarul de comentarii, aprecieri si distribuiri. Rezultatele vor fi postate intr-un articol special, in termen de o saptamana de la incheierea concursului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram