Nou in Romania Gradini verticale de la artagradinilor ro pentru crearea unei locuintei eco

8 ianuarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Ideea de gradini verticale exista de destul de mult timp in lume, din momentul in care tehnologia a permis, practic, amplasarea unei mici culturi de plante pe peretii interiori sau exteriori ai unei cladiri. Desigur, lucrarea de montare a unei gradini verticale este mult mai complicata decat pare, insa prin eliminarea necesitatii stratului de pamant, in care plantele isi infing radacina in mod traditional, si adaugarea unui recipient doar cu apa si nutrienti, se castiga mult spatiu si versatilitate pentru amplasarea eficienta a plantelor.

Iata ca acest concept a prins si in Romania, unde companii precum Arta Gradinilor ofera posilibilitatea achizitionarii unei gradini verticale cu montaj inclus, direct de pe site. Acest serviciu inovativ are numeroase beneficii, care vor fi relatate putin mai jos, insa cel mai important este faptul ca este posibil, acum, ca natura sa se afle in casele oamenilor, nu doar in spatii precum parcuri sau paduri. Din acest motiv, in continuare urmeaza mai multe detalii despre aceste gradini verticale si montajul aferent lor, oferit de compania Arta Gradinilor.

Ce presupune montarea unor gradini verticale prin intermediul artagradinilor.ro?

Montarea gradinilor verticale necesita din partea clientilor acestei companii doar un spatiu pe o suprafata verticala stabila, precum peretii interiori ai casei. De restul se ocupa specialistii de la Arta Gradinilor, care se asigura ca viitoarea gradina verticala din interiorul apartamentului va fi amplasata ideal, va fi rezistenta si va urma un curs de dezvoltarea normal oricarei culturi de plante. Cele mai importante elemente din montajul unei gradini verticale sunt:

· Utilizarea unei culturi hidroponice de plante, care nu are nevoie de sol, ca in cazul plantelor clasice

· Adaugarea unui sistem propriu de irigatii, care asigura alimentarea cu apa a plantelor

· Toate acestea se dispun pe verticala, iar plantele, datorita acestui sistem fara sol, vor fi mult mai compacte, si vor oferi impresia unui covor verde, plin de prospetime

Iata care este, in linii mari, procedura prin care sunt dispuse gradinile verticale de catre Arta Gradinilor, compania care ofera posibilitatea transformarii oricarei locuinte intr-un spatiu ecologic.

De ce este potrivita alegerea unei gradini verticale in propria locuinta?

Oricine este dispus sa investeasca un buget intr-o astfel de gradina verticala, trebuie sa fie constient de faptul ca in afara pretului putin piperat, exista doar avantaje pentru cel care opteaza pentru o astfel de decoratiune naturala in propria casa. Iata cateva dintre aceste beneficii:

· Posibilitatea de a respira un aer mai curat, datorita multitudinii de plante dintr-o astfel de gradina verticala

· Acoperirea unor zone care sunt, de altfel, inutilizabile, precum peretii verticali dintr-o locuinta sau dintr-un birou

· Asigurarea unui aspect estetic de efect pentru orice spatiu interior in care sunt utilizate aceste gradini verticale cu montaj asigurat de arta gradinilor.

Compania Arta Gradinilor se asigura ca aceasta noutate pe piata din Romania, care consta in montarea unor gradini verticale in spatii interioare, va fi una de efect pentru fiecare client al site-ului pentru serviciile oferite prin intermediul acestuia. Compania poate fi contactata online, prin e-mail la [email protected], precum si la numerele de telefon 0721 202 053 si 0743 605 158.
Mai multe detalii despre acest nou concept, gasiti si href="http://observator.tv/social/gradina-verticala-din-sufragerie-135738.html#">aici.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram