Metaxa 12 Stele și Mike Horn încep aventura in Australia

9 iunie 2017

Australia este locul perfect pentru o astfel de aventură: ținuturile, flora și fauna tărâmului din emisfera sudică fac parte din topul listelor cu cele mai râvnite destinații ale oricărui explorator. Destinație versatilă, Australia se potrivește perfect atât cu caracterul autentic al renumitului explorator Mike Horn, cât și cu cel al băuturii sale preferate, METAXA 12 Stele.

O CĂLATORIE PRIN INTERMEDIUL CELOR CINCI SIMȚURI

Această aventură reprezintă atât continuarea campaniei ce îl are pe Mike Horn drept Ambasador METAXA 12 Stele cât și a experienței digitale create pe site-ul oficial al campaniei. Fanii METAXA 12 Stele au fost invitați să exploreze prin intermediul celor cinci simțuri nu doar METAXA 12 Stele, ci și lumea din jurul lor.

Experiența senzorială propusă are rolul de a inspira caracterele curajoase să-și găsească propriile drumuri. Prin intermediul mai multor clipuri video, Mike Horn îndeamnă fanii să trateze fiecare moment ca pe o oportunitate de explorare și descoperire.

La finalul experienței digitale, utilizatorilor li se propunea să se alăture unei aventuri care urma să se desfășoare într-un loc nedezvăluit. Dintre miile de participanți din întreaga lume care s-au înscris în aceasta aventură, șapte exploratori amatori pasionați au câștigat un bilet pentru o expediție reală. Experiențele aventurierilor METAXA pot fi urmărite în timp real pe canalele digitale METAXA de Facebook, Instagram și Twitter.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram