Masterchef Gourmet de la Tefal – asistentul perfect pentru masa de Paște

10 aprilie 2017

Paștele este cea mai importantă sărbătoare a primăverii pe care o așteptăm cu speranță și bucurie. Este perioada în care preparatele tradiționale, transmise din generație în generație, îi adună pe toți cei dragi în jurul mesei.
Masterchef Gourmet, robotul de bucătărie de la Tefal, este cel care desăvârșește gustul autentic și transformă specialitățile de Paște într-un adevărat festin culinar.
Cu Masterchef Gourmet poţi prepara simplu produsele de patiserie şi deserturile preferate. Prevăzut cu tehnologia Flex, telul este ideal pentru orice rețetă, fiind eficient chiar și pentru un singur albuş de ou. Special conceput pentru a ajunge la baza bolului, telul unic Flex mixează cu ușurință toate ingredientele, iar acestea capătă o textură fină și pufoasă.
Perfect pentru bucătăria ta, Masterchef Gourmet te ajută să obții cea mai delicioasă pască. Trebuie doar să adaugi ingredientele tradiționale, un strop de inspirație și astfel ai aflat secretul preparatului nelipsit de pe masa de Paște.
Iar dacă vrei să excelezi, pregătește torturi, prăjituri, fursecuri, brioșe, cozonac sau choco mousse cu ajutorul ustensilelor de patiserie din aluminiu turnat: malaxor pentru aluaturi grele, mixerul pentru aluaturi uşoare şi telul Flex pentru albuşuri de ou şi creme fine.
Mixează până la 10 albușuri, prepară aluaturi pentru 40 de brioșe sau chiar pentru 3 large pizza în bolul cu o capacitate de 4,6 litri.
Simplifică modul în care gătești și lasă-te pe mâna unui profesionist cum este Masterchef Gourmet!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram