Lidl isi pregateste clientii pentru Electric Castle cu noua colectie de haine dedicata festivalului

15 iunie 2017

Lidl`s Electric Kingdom: We are the people that stay up all night
Pentru cea de-a cincea editie Electric Castle, Lidl a pregatit un ospat de zile mari, cu nopti lungi de petrecere si cu surprize regesti pe domeniul Castelului Bánffy. Lidl`s Electric Kingdom isi va surprinde vizitatorii cu o experienta culinara delicioasa in #RoyalFoodCourt sau in zona #RoyalGrill, unde participantii la festival se vor putea bucura de un gratar gustos. Totodata, acestia se vor putea relaxa in #RoyalGarden, un spatiu cu muzica si sucuri naturale. In plus, vor putea gasi produse la cel mai bun raport calitate pret, in #RoyalMarket, magazinul Lidl construit special pentru festival.
Lidl prezinta colectia EC
Pentru a-si pregati clientii de festival, din 15 iunie, Lidl aduce Saptamana Electrica in toate magazinele din tara. Tricourile Electric Castle (11.99 lei) sunt inscriptionate cu mesaje tematice, care surprind spiritul festivalului: „Electric Drama Queen”, „Her King” si „His Queen” sau „King Sized Party”. Si pantalonii scurti (16.99 lei), bermudele (24.99 lei), sapca (29.99 lei) si sacosa (9.99 lei) din colectie sunt personalizate cu cate o emblema reprezentativa pentru #ElectricCastle.
Saptamana Electrica trimite clientii Lidl la festival
Cu produsele Lidl din colectia Electric Castle, clientii pot castiga una din cele 25 de invitatii duble General Pass la Electric Castle. Tot ce trebuie sa faca este sa achizitioneze cel putin un produs din colectia vestimentara dedicata si sa inscrie codul unic de pe bonul fiscal pe site, in perioada 15 – 25 iunie 2017.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram