Grapefruit aduce World Information Architecture Day 2017 la Iasi pe 18 februarie

14 februarie 2017

58 de locatii. 24 de tari. 5 continente. Aflata la cea de-a sasea editie in Romania, WIAD (World Information Architecture Day) se va desfasura pentru prima data la Iasi, pe 18 februarie.

Deja celebra conferinta dedicata arhitecturii informationale sta in acest an sub semnul unei teme extrem de importante si actuale: strategia si structura informatiei. Reunind experti in domeniu si membri ai departamentelor de digital de la companii de top, designeri si specialisti in marketing digital si AI (Artificial Intelligence). WIAD este initiat de Information Architecture Institute (IAI) din SUA si se desfasoara anual.

„World Information Architecture Day reprezinta un prilej de a aduce in atentia comunitatii din Romania, importanta Arhitecturii Informationale in mediul digital, dar si modul in care putem aplica aceste concepte in viata de zi cu zi. Avand experienta editiilor anterioare in Bucuresti, ne bucuram sa aducem anul acesta evenimentul in Iasi, unde participantii vor descoperi modalitati inedite de structurea si strategia informatiei,” a declarat Georgiana Dragomir, Managing Director Grapefruit.

Speakerii evenimentului de la Iasi sunt specialisti precum Iavi Rotberg- Head of Business Analysis Endava Iasi, Corina Cilibiu - Lead Business Analyst at Ness Digital Engineering si Andrei Postolache – Co-Founder & Trainer Introspecials. Lor li se va alatura talentata si experimentata echipa Grapefruit reprezentata de: Andreea Marinciu (Content Strategist), Alecsandru Grigoriu (Lead UX Designer), Ion Turcanu (UX Designer), Flavian Cristea (Digital Strategist), Victor Keller (Graphic Designer).

Inca de la prima editie in Romania, WIAD a dezbatut teme centrale importante precum: “Designing Structures for Understanding” (2012), Diferenta dintre design si arhitectura informationala (2013), Modalitatea in care arhitectura informationala poate influenta intr-o modalitate pozitiva calitatea interactiunii dintre useri si website-uri, cu scopul de a determina schimbari de atitudine (2014), “Architecting Happiness” (2015), “Information Everywhere, Architects Everywhere” (2016).

Mai multe informatii despre WIAD 2017 pot fi descoperite pe website-ul oficial al evenimentului.

Grapefruit este o agentie de digital user experience cu birouri in Iasi si Bucuresti. Expertiza Grapefruit include crearea de experiente exceptionale pentru utilizator, bazate pe un mix optim de functionalitate, continut, usability si business.

Agentia Grapefruit a fost pionier al marketingului digital si al brandingului in Romania, iar din 2012 s-a reorientat exclusiv pe dezvoltarea de produse si proiecte digitale care au un impact clar si vizibil in performanta business-urilor clientilor (Nestlé, Dacia, Philip Morris, Renault, Nissan, Telekom, Antibiotice, Noriel, OTP Bank, ING Bank etc.).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram