Funerare Alexandru servicii funerare de calitate în București

30 iunie 2017
Autor:
DualCreative

 

Viața ne oferă uneori și încercări mai grele, episoade mai triste pe care nu le putem evita. Ordinea firească a lucrurilor nu poate fi schimbată, oricât de mult ai încerca. În momente triste ca acestea, gândurile nu mai stau la toate chestiunile de organizare care apar odată cu întâmplarea evenimentului nefericit. Foarte multe lucruri trebuie stabilite, foarte multă bătaie de cap, iar în asemenea momente, e greu să te concentrezi la toate acestea. De aceea, s-au creat servicii funerare de excepție, care să te ajute să treci prin asemenea impasuri. Funerare Alexandru, o firmă din București, va fi mereu la dispoziția ta și îți va oferi cele mai profesionale și de calitate servicii funerare din capitală.

La Funerare Alexandru, beneficiezi de un pachet complet de servicii. Aceasta îți pune la dispoziție și un medic pentru constatarea decesului pentru ca mai apoi să fie eliberat și certificatul medical constatator de deces. De asemenea, dispui și de servicii complete de toaletare la domiciliul tău sau la sediul firmei, în funcție de cum optezi. Aceste servicii presupun operațiunile de spălare, igienizare, cosmetizare, bărbierit, îmbrăcat, așezat în sicriu. Dacă gândul nu ți-a stat la alegerea îmbăcăminții potrivite, serviciile Funerare Alexandru se vor ocupa și de acest aspect.

De asemenea, beneficiați și de servicii de îmbălsămare de înaltă calitate. Firma dispune de angajați calificați și pregătiți special pentru această operațiune. Funerare Alexandru se ocupă și de manipularea/ transportul decedatului. Transportul funerar este asigurat de echipă, nu trebuie să mai existe griji și în privința acestui lucru. Fie că vrei să optezi pentru incinerare sau inhumare, toate serviciile îți sunt asigurate.

În ceea ce privește articolele funerare, firma Funerare Alexandru îți pune la dispoziție tot. Începând de la aranjamentele florare, monumente funerare, sicrie și capace frigorifice. Ca monument, poți opta pentru unul realizat din marmură sau granit și primești gratuit fotografie fotoceramică.

La firma Funerare Alexandru beneficiezi și de pachete complete de servicii în funcție de propriile preferințe. Aceasta îți pune la dispoziție atât pachete funerare complete fără nici un cost pe baza ajutorului de înmormântare și pachete ce conțin opțiuni suplimentare în funcție de nevoile fiecăruia la cele mai mici prețuri de pe piață.

Din ce în ce mai mulți bucureșteni decid să aleagă serviciile Funerare Alexandru, tocmai pentru că li se oferă pachete complete și sunt scutiți de grijile ce intervin odată cu întâmplarea evenimentului nefericit.

 „Sunt o echipă serioasă și m-au ajutat foarte mult. Pot spune că sunt pe deplin încântată de toate serviciile pe care le-am primit. Costurile au fost bine stabilite de la început. Într-un asemenea moment chiar nu îți mai stă capul la chestiunile de organizare. Cu ajutorul lor am reușit să rezolv totul și să organizez totul așa cum a trebuit. Îi recomand cu mare drag.” a declarat un client al serviciilor Funerare Alexandru.

„Nu există client nemulțumit. Încercăm să satisfacem nevoia fiecăruia și le înțelegem suferința. Ne place să tratăm lucrurile cu profesionalism și seriozitate.” Aceasta este deviza serviciilor funerare Alexandru.

Așadar, dacă vă doriți servicii funerare de calitate, apelați cu încredere la Funerare Alexandru. O firmă serioasă ce vă va pune la dispoziție tot ce aveți nevoie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram