Eficienta advertorialelor in 2017

Bucuresti, 16.02.2017

Ce sunt advertorialele și la ce folosesc ele? Ei bine, pe www.deby.ro găsești informații explicite într-unul dintre aceste articole despre advertoriale seo și ce sunt articolele plătite. Poți afla informații referitoare la cât de mult ajută o campanile de link-building pe baza de seo sau care este diferența între articolele pentru brand awarenesses și care este diferența între articolele în care contează doar link-ul, în ceea ce privește SEO.
Dacă acum câțiva ani să faci SEO era destul de ușor, acum lucrurile stau foarte diferit. Optimizarea online a unui cuvânt cheie ține în mare parte de cât de puternice sunt site-urile de unde se face trimiterea și care este calitatea link-urilor aduse. Ceea ce face destul de grea repartizarea acestor advertoriale bune sau mai puțin bune pe partea de seo.

Ce-i drept, trebuie menționat că advertorialele ocupă o mare parte din conținutul online-ului românesc, iar asta pentru că tot mai multe branduri își doresc să se facă auzite în comunitățile blogurilor bine văzute, tocmai ca să aibă/sau să își creeze o reputație mai bună. Ceea ce dacă până acum colaborările cu bloggeri erau foarte grele de realizat, Cromedia în schimb a lansat o platformă cu campanii cu bloggeri, tocmai pentru a fi mai ușor de a realiza o campanie pentru buna vedere a unei afaceri în online.

Și desigur, advertorialele vor rămâne pentru totdeauna o modalitate de ieși în evidență în online. Indiferent de brandul pe care v-ați axat, în online-ul românesc există bloguri/bloguri/ zeci de bloguri generaliste și nisate care vă pot pune afacerea în evidență, cât ați bate din palme. Eficienta advertorialelor în 2017 este bazată pe puterea unui link, puterea unui blog, domeniu authorithy și page authorithy, trust flow, CF, Domain Rating și grad de putere pentru influență, iar toate aceste lucruri enumerate pot fi verificate înainte de a începe colaborarea sau optimizarea seo a cuvintelor cheie.

În mare parte, advertorialele ele, indiferent de formă, mesaj, au același deznodământ: Sunt perfecte pentru orice firmă! Doar să le aibă, doar să apară în online și să devină cunoscuți. Marketing-ul de cele mai multe ori în anul nostru se face online, și asta pentru că și consumatorii au devenit foarte interesați de digital, față de ceea ce încă mai există fizic prin ziare.

-

SeoAgency.ro

Bucuresti, Colentina
0729/553.791

Companie inscrisa in LIVE PR in 15.03.2016.

Vezi toate comunicatele companiei SeoAgency.ro