Comunicat de presa: Agentia de publicitate ERKA Synergy Communication a realizat noul logo al Asociatiei Valentina lansat la Ambasada Frantei

29 ianuarie 2016

Noul logo al asociației cuprinde imaginea unei cărți, simbol al importanței promovării educației în rândul copiilor provenind din medii defavorizate. Creată în 2002 de câțiva voluntari francezi, Asociația Valentina este dedicată educației și susținerii școlare a 100 de copii defavorizați și ajutorării familiilor lor pentru a se putea reintegra într-o situație de viață normală.
"Asociația Valentina, asemenea tuturor asociațiilor susținute de comunitatea franceză, este una exemplară, pentru că abordează o problemă care în România este cunoscută: cea a copiilor defavorizați. Angajamentul social al comunității franceze este cunoscut și aș vrea să le mulțumesc celor care își oferă timpul acestor cauze", a afirmat ambasadorul Franței, Francois Saint-Paul.

“Designul noului logo a fost modul agenției noastre de a susține Asociatia Valentina (a fost făcut benevol) în dorința acesteia de a promova valorile educației și valorizarea capacităților copiilor din mediile defavorizate prin înlesnirea accesului lor la educație. A fost un proiect de suflet pentru noi, având în vedere că poate ajuta la nivel simbolic, dar cu un impact emoțional deosebit, aspirația spre un viitor mai bun al copiilor defavorizați. Printre valorile ERKA se regăsește și dorința de a facilita educația prin puterea simbolurilor, un nivel de comunicare esențial pentru identitatea oricărui brand”, a declarat Ruxandra Șerban, CEO ERKA (foto).

Tot în cursul serii de joi au fost expuse, la Reședința Ambasadorului Franței, 20 de fotografii realizate de un grup de 10 copii cu ajutorul a doi fotografi voluntari de la Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane, scoase la vânzare în favoarea Asociației Valentina. Acest proiect a fost finanțat de Ambasada Franței în România și sprijinit de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil.

Despre Asociația Valentina:
Asociaţia Valentina a fost înfiinţată în anul 2002, de către un grup de voluntari francezi, cu scopul de a oferi un ajutor zilnic şi de proximitate, precum și suport material, medical şi psiho-pedagogic, familiilor aflate în dificultate. Proiectul a debutat cu un proiect de preşcolarizare în scopul prevenirii abandonului şcolar al copiilor provenind din familii defavorizate, mai ales în rândul copiilor romi. În anul 2006, Asociaţia Valentina deschide “Casa Valentina”, un loc de primire şi ajutor pentru familiile fără posibilităţi materiale şi un centru de zi care asigură suport pentru efectuarea temelor şi activităţilor extracurriculare pentru copii. În decursul anilor, proiectele şi acţiunile Asociației Valentina au fost adaptate în funcţie de evoluţia societăţii şi a nevoilor sale.

Despre ERKA:
ERKA Synergy Communication are o experiență de 11 ani în industria de publicitate românească și oferă servicii integrate de marketing și comunicare, strategie, planning și implementare evenimente, identitate de brand, creație și retail design, media, BTL, PR, social media, web development și web design, direct marketing & promoții, PR și e-commerce.

Echipa ERKA reunește aprox. 30 de profesioniști pregătiți să acopere arii cheie și să ofere consultanță strategică și implementare eficientă a campaniilor. Printre clienții ERKA Synergy Communication se numără: Decathlon, Immochan, BNP Paribas, Coriolan, CORA, Camera de Comerț și Industrie a Franței, Ambasada Franței, Yves Rocher, Guess, L’ Oreal, Rombiz, Casiopeea, Norauto, Domino's Pizza, MOA, Natural Paris, MFA, Minet SA, Van Rijn etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram