Cumpara i invatacelului rechizite scolare ieftine si de calitate

30 aprilie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online de papetarie Pintexim este locul preferat de parintii care isi doresc sa le cumpere elevilor de orice varsta rechizite scolare ieftine si pentru toate materiile, care să transforme procesul de învățare într-unul mai ușor și mai plăcut. Vedeți aici care sunt cele mai bune oferte de rechizite pentru școală și cele care să le fie de cel mai mare folos învățăceilor dumnevoastră.

Caiete, truse geometrice, acuarele și multe alte articole pentru școală

Pintexim este unul dintre cei mai importanți furnizori de rechizite școlare online, în cele mai diverse categorii și pentru toate grupele de vârstă. Doar la Pintexim, elevii vor beneficia de caiete pentru toate ciclurile școalare, de la caiete pentru preșcolari, până la caiete cu spiră, A4 și caiete pentru științele noi, precum biologia, chimia și geografia. De asemenea, cei mici își vor putea dezvolta talentul la muzică, matematică și pictură, cu ajutorul accesoriilor pentru școală ajutătoare, precum trusele geometrice, acuarele și guașe și caiete de muzică.

Pe lângă ofertele la rechizite școlare foarte avantajoase, cei mici se vor mai putea bucura de numeroase alte rechizite pentru școală, necesare să fie mereu în ghiozdan sau în penar. Dintre acestea, cele cu prețuri de nerefuzat sunt ascuțitorile, riglele, trusele de geometrie și radierele în cele mai colorate și haioase forme. Intrați acum în papetăria online și comandați rechizite școlare indispensabile elevilor de toate vârstele.

DESPRE Pintexim

Pintexim este magazinul online de papetărie, care comercializează articole de papetărie și birotică, precum și servicii de fabricare a produselor și ambalajelor din hârtie și carton, editarea cărților, broșurilor și altor publicații, toate după modele de concepție proprie. Pintexim oferă spre vânzare produsele proprii prin comanda online, cât și la numerele de telefon 0251/414553 și 0351/808825. De asemenea, clienții își mai pot trimite comanda și la adresa de e-mail [email protected].

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram