Cumpara o geanta de dama casual sau office de pe Oteros si ai un cadou surpriza

17 iunie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Din tot arsenalul de accesorii pe care o femeie il are, geanta este probabil cel mai folosit accesoriu. Geanta nu reprezinta doar un accesoriu folosit pentru functionalitatea sa, ci este si un articol prin intermerdiul caruia realizam tinute demne de invidia tuturor. Fie ca este vorba despre o tinuta casual sau una ceva mai eleganta, gasim cu usurinta o geanta potrivita pentru eveniment astfel incat outfitul sa fie unul complet.

Genti de dama casual si office

A avea geanta potrivita pentru ocazie si outfit este un lucru destul de important intrucat daca pentru un tip de tinuta alegi o geanta care este destinata unei altei ocazii poti risca sa arati ridicol si intreaga ta tinuta sa fie un fiasco total. Pentru tinute office sau casual pe care sa le porti la birou poti sa alegi genti usor supradimensionate cu taieturi clasice si in nuante inchise sau tonuri neutre. Astfel le vei purta la mai multe tinute si vei arata elegant si sofisticat de fiecare data.
Cumpara de la Oteros o geanta de dama office sau casual si beneficiezi de un cadou surpriza!
In ceea ce priveste tinutele de tip casual, cerul este limita. Poti sa alegi genti ceva mai colorate cu care sa iti condimentezi tinutele aparent banale. Pentru tinutele de seara alege plicuri si clutchuri in nuante metalice sau cu ceva detalii mai speciale.

Intra si tu pe Oteros si alege-ti de acolo cate genti dama doresti. Vei gasi genti dama potrivite pentru orice moment al zilei si orice tip de tinuta vrei sa alegi. In plus, toate gentile de dama sunt din cele mai noi colectii ale acestui an.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram