Cele mai noi oferte la produsele pentru curatenie profesionale de la Arli ro

12 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Arli vine in intampinarea dvs. cu noi oferte de pret la detergentii profesionali si carucioarele pentru curatenie destinate sistemului HoReCa. Carucioarele Arli fac parte din gama de produse de curatenie profesionale care nu trebuie sa lipseasca din niciun hotel sau orice spatiu public unde curatenia este mai dificil de realizat. Detergentii profesionali de la Arli sunt produse de curatenie cu proprietati care ii fac ideali pentru inlaturarea oricarui tip de murdarie.

Produsele de curatenie Arli, o varianta foarte economica si eficienta

Pentru a le usura munca in mod considerabil, Arli pune la dispozitia clientilor sai oferte valabile la un numar mare de produse pentru curatenie, din fiecare gama: detergenti profesionali, carucioare de curatenie, accesorii de curatenie, mopuri profesionale, lavete profesionale, produse pentru curatarea toaletelor.

• La Arli gasesti doar produse de curatenie profesionale la preturi avantajoase pentru afacerea ta, dar si pentru spatii rezidentiale mai mari, care necesita curatarea mai multor incaperi si unor pete dificil de scos. Produsele pentru curatenie sunt innovative, unice in tara. Datorita tehnologiilor revolutionare folosite la fabricarea lor si, automat, a eficientei crescute, clientii economisesc bani, in timp.

• Detergentii profesionali sunt produse de curatenie de calitate, realizati dupa standardele impuse in domeniu. Pot fi detergenti pentru vesela, cu caracter dermoprotectiv, detergenti eficienti in apa foarte dura, detergenti pentru suprafete tari, detergenti pentru curatarea vaselor din materiale mai sensibile, cum ar fi aluminiul, detergent pentru tesaturi, plite si altele.

• Carucioarele de curatenie sunt ideale atat pentru spatiile medii, cat si mari, precum institutiile publice, sistemul sanitar, hoteluri, spatii industriale, centre comerciale spatioase. Materialele din care sunt fabricate aceste produse de curatenie sunt de calitate superioara si aduc un mare plus clientilor Arli, si anume pretul foarte avantajos. Perioada mare de utilizare, circa 10 ani, dar si garantia de 5 ani fac din Arli magazinul de incredere pentru cei ce doresc sa achizitioneze astfel de echipamente de curatenie.

• Accesoriile de curatenie, precum mopurile pentru praf realizate din microfibra, racletele din inox sau galetile de curatenie, sunt indispensabile unei curatenii complete.

• Lavetele Arli sunt produsele pentru curatenie ieftine care curate orice tip de suprafata, incepand cu mobile din cafenele sau restaurant, pana la obiecte aflate in spatiu deschis. Acestea strang praful, fara a permite mizeriei sa se imprastie.

• Odorizantele si celelalte accesorii pentru toaleta sunt, si ele, menite sa intregeasca gama de produse de curatenie la pret convenabil pe care Arli le propune.

Arli ofera transport gratuit pentru toate produsele de curatenie

Pentru a fi mai aproape de nevoile clientilor sai, Arli.ro ofera transport gratuit in toata Romania. Astfel, produsele de curatenie ajung la destinatia dorita, rapid si fara batai de cap din partea clientului. Transportul gratuit este valabil pentru orice produs de curatenie gama Arli, chiar si pentru uscatoarele de maini, uscatoarele pentru par, dozatoare de sapun, dispensere de hartie, odorizante sau eliminatoare de insecte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram