Beneficiaza de imprimare tricouri si alte obiecte la un super pret prin Solutions Line

25 noiembrie 2015
Autor:
WEBDESK

Compania noastra este liderul pietei dedicate imprimarii de tricouri si alte materiale textile, presele pe care le utilizam fiind achizitionate din Germania. In acest domeniu de activitate, calitatea preselor si a vopselurilor este foarte importante, la fel cum materialul textil trebuie sa fie unul rezistent, confectionat dintr-o fibra de calitate. Avem experienta in acest domeniu si suntem una dintre putinele companii din Romania care utilizeaza o logistica similara cu cea a marilor firme de imprimari tricouri din strainatate.

Noile promotii pe care le inaintam clientilor nostri au menirea de a aduce in fata voastra produse de calitate la preturi excelente. Astfel, daca doriti sa faceti un cadou memorabil si nu aveti o idee in acest sens, puteti miza oricand pe un tricou personalizat, pe o cana cu un mesaj haios sau pe un stick pe care sa notati un gand frumos persoanei dragi. Oferim personalizari stick-uri, imprimare termica pe tricouri, inscriptionarea mesajelor pe cani sau alte obiecte din ceramica si multe alte servicii conexe pentru a va ajuta sa gasiti un cadou de neuitat.

Solutions Line recomanda tricourile personalizate pentru a le oferi persoanelor dragi indiferent de perioada din an. Chiar daca urmeaza sezonul rece si tindeti sa va orientati catre haine mai groase, un tricou se poate dovedi un cadou extrem de pretios, de neuitat. Compania noastra va ofera un serviciu de personalizari tricouri prin care aveti posibilitatea sa va faceti remarcat si sa transmiteti un mesaj simpatic sau emotional persoanei dragi.

In perioada 01 decembrie – 20 ianuarie, Solutions Line va pune la dispozitie toate modalitatile voastre preferate de a trimite un mesaj simpatic persoanelor dragi. Acum aveti super preturi pentru imprimare tricouri, personalizare tricouri, imprimare stick-uri si personalizare cani sau brelocuri, toate aceste servicii fiind posibile alaturi de echipamentele noastre de utila generatie manevrate de persoane cu aptitudini si o imaginatie debordanta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram