Pineberry – smart shirts noua campanie de publicitate in lift semnata de Evia Media

4 decembrie 2014

Conceptul Pineberry este acela de a muta magazinul de haine direct la biroul sau domiciliul clientului. Astfel, cei interesati pot vedea si proba inainte camasile, iar livrarea produselor se efectueaza fara costuri suplimentare. Concepute si realizate in totalitate de o echipa tanara si nonconformista de designeri romani, camasile Pineberry se integreaza perfect atat intr-un mediu corporate, cat si intr-unul smart-casual. Pline de viata si personalitate prin detaliile neasteptate (gulere, mansete, nasturi si multe alte accesorii lucrate cu deosebita atentie), ele vor iesi in evidenta aducand un twist stilului conventional.

“Am ales promovarea prin intermediul publicitatii in lift datorita vizibilitatii sporite pe care acest mediu o asigura. In plus, asa putem fi mult mai aproape de targetul nostru reprezentat de oamenii care isi doresc prospetime si originalitate in vestimentatia lor de business. Echipa Evia Media ne-a oferit tot suportul necesar si, astfel, am reusit sa implementam acesta campanie intr-un timp foarte scurt.” - Alina Rachieru, BrandOwner Pineberry.

Publicitatea in lift ofera impactul scontat intrucat este singura care poate oferi un nivel de frecventa ridicat al vizualizarii mesajului transmis si expunerea continua pentru un public ce devine captivat. Atunci cand se afla in lift, consumatorul este atent la UN SINGUR mesaj publicitar, nefiind asaltat de multitudinea de reclame ce se afla zi de zi in preajma lui.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram