În premiera din septembrie: The Rebranding cu FilmBox HD și FilmBox Extra în rolurile principale

31 iulie 2015

Procesul de rebranding a fost determinat de nevoia de a defini mai bine rolurile celor două posturi vedetă ale platformei TV. Astfel, va avea loc o diferențiere clară între posturile cu un conținut premium, și cele cu un conținut standard. Această diferențiere va ajuta consumatorii să identifice mai ușor tipul de programe din cadrul ofertei FilmBox și va permite o mai bună navigare și selecție a acestora.

Fani FilmBox, nu vă temeți! Deși profilele televiziunilor rămân neschimbate, procesul de rebranding vizează o mai bună subliniere a specificului fiecărui post. FilmBox Extra HD se adresează telespectatorilor care apreciază conținutul TV disponibil la o anumită calitate a imaginii și a sunetului, pentru a amplifica experiența cinematografică acasă. FilmBox Premium este un canal ce aduce filme noi, imediat după lansarea lor. Printre acestea se numără atât blockbustere de la Hollywood cât și comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.

Neinclusă în procesul de rebranding, televiziunea FilmBox, al cărei conținut se axează mai mult pe entertainment de tip cinema, care va continua să prezinte actori de top în hituri de Hollywood și să difuzeze seriale TV cunoscute, își va păstra numele.

Contact SPI International
Jacek Osadnik – Director of Marketing Worldwide
[email protected]
+48 512 097 552

Despre SPI International
De mai bine de 20 de ani, SPI International a fost principalul furnizor de filme artistice și programe TV pe piața internațională. La ora actuală, SPI cuprinde peste 30 de posturi TV sub brandul FilmBox, pe patru continente, deține o imbatabilă librărie VOD și are peste 25 de milioane de abonați. Alianțele puternice încheiate de SPI cu companii precum Freeman Entertainment, Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Endemol, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Fremantle Corp., și Tandem printre alții, asigură conținut captivant, cu titluri recunoscute și cerute de către publicul larg. SPI se dedică folosirii tehnologiei de ultimă oră, astfel încât audiențele de peste tot să se bucure de acces la conținutul său. Prin intermediul aplicației de ultimă oră, FilmBox Live, SPI oferă acum feed-uri live pentru posturile TV, precum și acces la catalogul on demand pe orice device conectat la Internet. SPI continuă să crească experiența de home-entertainment și să dezvolte noi oportunități pentru partenerii din întreaga lume.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram