Reguli de cumparare a unui cadou

27.06.2017 / Media / Publicitate / Bucuresti

Oricarei personae ii place sa daruiasca. A darui iti ofera un sentiment placut si iti intareste si mai mult respectul pentru destinatarul cadoului. Uneori a cumpara cadouri pentru cineva drag este mult mai simplu decat a cumpara ceva pentru tine, insa de cele mai multe ori dificultatile apar atunci cand trebuie luata o decizie ...

Agentia AdMarks Media ofera informatii esentiale despre costurile ...

În unul dintre cele mai recente articole de pe blogul BlogMarks, agenția de SEO AdMarks Media răspunde la una dintre cele mai frecvente întrebări din acest domeniu: „Care este costul real al unei campanii SEO?”

My Lidl Shop, singurul joc pentru dispozitive mobile ...

Noua provocare cu care Lidl Romania isi surprinde clientii este aplicatia pentru dispozitivele mobile, My Lidl Shop. Aceasta are un mecanism interactiv si le ofera clientilor posibilitatea de a intra in rolul unui Manager de magazin Lidl si de a gestiona activitatea acestuia. Jocul My Lidl Shop este disponibil pe dispozitivele

Care sunt cardurile de credit valabile pentru a ...

Care sunt cardurile de credit valabile pentru a inchiria o masina in Timisoara si Aeroport. Inchirieri auto carduri de credit acceptate Visa, MasterCard.

Lidl isi pregateste clientii pentru Electric Castle, cu ...

Lidl prezinta Electric Castle 2017 si ofera tuturor participantilor experiente noi in cadrul Lidl's Electric Kingdom. Iar de joi, 15 iunie, iubitorii de muzica buna isi vor putea pregati tinuta pentru festival, cu noua colectie dedicata, disponibila in toate magazinele Lidl din tara.

Metaxa 12 Stele și Mike Horn încep aventura ...

Pentru cei șapte exploratori amatori care au răspuns invitației adresate de Mike Horn și METAXA 12 Stele, una dintre cele mai interesante aventuri ale vieții lor are acum o dată și o destinație. După ce au participat în campania METAXA, cei șapte norocoși vor zbura spre Australia la jumătatea lunii iunie.

Nomade Communication – partener strategic pentru Digital Experts ...

Agenția de comunicare și PR Nomade Communication a semnat un parteneriat strategic cu Digital Experts Hub – agenție de consultanță strategică și training în marketing digital - cu scopul de a crea un pachet integrat de servicii pentru portofoliile de clienți.

Cine se ocupa de optimizarea SEO a site-ului ...

Aceasta este o intrebare pe cat de simpla, pe atat de complicata, de care depinde reusita afacerii tale in mediul online. Daca ai o afacere pe care vrei sa o transformi intr-un veritabil brand recunoscut la scara larga in mediul online si nu numai, trebuie sa ai mare grija si sa

METAXA GRANDE FINE - Descoperă spiritul Greciei

METAXA GRANDE FINE este o ediție specială ce aduce un tribut Greciei, tradițiilor sale, măiestriei și stilului de viață atât de specific.

Nomade Communication vorbește despre personal banding la Conferințele ...

Adriana Cocîrță (CEO & Owner Nomade Communication) a deschis cea de a doua zi a conferinței Open4Business organizată de către revista Transilvania Business. Prezentarea a avut drept temă brandingul personal și s-a axat pe evidențierea importanței acestuia pentru orice profesionist, fie el angajat sau antreprenor

EVIAN sărbătorește Luna Copilului!

Pentru că iunie este luna copilului, Evian sărbătorește cu o nouă campanie dedicată copiilor din România – „Hidratare și joacă împreună cu Evian și Disney Tsum Tsum”.

Cum sa scrii un articol de succes?

Nu toata lumea detine abilitatea de a scrie, nimeni nu s-a nascut invatat si chiar dacă ai deține aceasta abilitate nimeni nu iti va garanta succesul, un articol bun nu se rezuma doar la tipul de scriere, continut de calitate si atât. Vei vedea în continuare ce implica realizarea unui articol urmarind

Provident MERITA o noua campanie semnata Jazz

Dupa ce a trecut printr-un amplu proces de schimbare a identitatii vizuale in 2016, Provident anunta lansarea unei noi platforme de comunicare in Romania, aliniata la noua filosofie de brand. Provident va continua sa ofere clientilor si in 2017, credite rapide si accesibile care sa le sustina initiativele.

Intalnire superblogosferica la malul marii

In week-end-ul 5-7 mai 2017, aproape 50 de bloggeri din toata tara s-au reunit la Hotel Aurora din Mamaia, pentru Gala de premiere a finalistilor si castigatorilor Spring SuperBlog 2017 – cea mai longeviva competitie de blogging din Romania. La eveniment au participat si reprezentanti ai blogosferei locale, alaturi de sponsori

Bruno Vassari – De 10 ani “Cel mai ...

Bruno Vassari – detinatorul titlului “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”, castigat in cadrul Congresului International de Medicina Antig-Aging!

Eximia HR77 Platinum a castigat premiul pentru "Cel ...

Eximia HR77 Platinum - castigatorul titlului "Cel mai bun echipament de slabit in 2017", in cadrul Congresul International de Medicina Anti-Aging!

Dragile mele dresuri, vreau sa arat senzational vara ...

Cu siguranta şi tu te numeri printre persoanele care aşteapta cu entuziasm vremea buna, nu-i aşa? Zilele frumoase şi pline de soare ne aduc veselie pe chip, ne scot din nostalgia zilelor ploioase şi ne fac sa ne gândim la vacanta. Ah, vara! Cu ale ei vesele culori, seri calduroase pe

Parul tau – atractie pentru cei din jur!

O tinuta sexy poate atrage cateva priviri, însa un par frumos mai mult ca sigur ca le va atrage pe toate. Daca în cazul aspectului fizic şi al stilului vestimentar gusturile sunt impartite, atunci cand vorbim despre frumusetea parului regulile sunt simple: parul frumos place oricui.

Adu-ti prospetimea in casa!

Se spune ca nicaieri nu-i ca acasa. Sau ca o casa poate avea oricine, insa un camin se construieste in timp. Ei bine, toate lucrurile marunte pe care le faci pentru casa ta o transforma in “acasa”. De la presul de intampinare din fata usii pana la mirosul casei tale, care-ti

Cum ajuta online-ul o afacere offline

La prima vedere, s-ar putea spune ca promovarea in mediul online este doar pentru afacerile online, cele care vand la distanta produse sau servicii. Altfel spus, pentru comert electronic. Cu ani in urma, afacerile de acest tip erau cele mai prezente pe internet, insa intre timp afacerile offline au recuperat in

Servicii funerare la un pret avantajos