Cum sa scapi de tantari în timpul verii?

07.08.2017 / Media / Publicitate / Bucuresti

Odata cu aparitia sezonului estival, datorită climatului favorabil tantarii isi fac simtita prezenta în proprile noastre camine creandu-ne neplaceri. Prezenta unui tintar in timpul noptii, va transforma in cosmar somnul oricarei persoane. Discomfortul creat de bazaitul si intepaturile tantarilor în special în timpul noptii ne provoaca mai mult decat o simpla mancarime, cel mai mare motiv ...

Cum putem lucra fara a renunta la studii?

Avand in vedere evolutia lucrurile pe piata muncii, tinerii din ziua de astazi sunt in cautarea unui loc de munca inca de pe bancile facultatii, sau chiar ale liceului, imediat dupa implinirea varstei majoratului. Principalul motiv pentru care acestia aleg acest lucrur etse contruirea unei cariere si alegerea unei meserii care

UltraBlend+ – Tu setezi tendințele fresh ale acestei ...

Sugar, spice and everything nice 😊 rețeta perfectă pentru cel mai gustos smoothie. Bucură-te de o savoare exquisite și energizează-te vara aceasta cu mixuri din fructe și legume preparate de un adevărat superhero: ultra high speed blenderul de la Tefal.

Nomade Communication - nominalizată la premiile CCIFER 2017

Agenția de comunicare și relații publice Nomade Communication a fost nominalizată de către Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România pentru Premiile CCIFER 2017. Anunțul oficial a apărut pe 24 iulie, printr-un comunicat de presă publicat de către CCIFER.

Auditul SEO si strategii de imbunatatire a site-ului

Vrei sa devii mare si tare in online, sa ai multe conversii si sa apari in primele rezultate ale motoarelor de cautare? Atunci ai mare nevoie de un audit SEO! Acesta contine informatii pretioase cu privire la “starea de sanatate” a site-ului pe care il detii, si investigheaza in amanunt toate

Importanta strategiei de marketing in viata unui business ...

Conceptul de strategie în decursul istoriei a avut un impact major asupra tuturor realizărilor și schimbărilor importante în culturile lumii. Sun Tzu în cartea Arta Războilui spunea că șansa reală de a ieși dintr-o bătălie victorios nu este a celui care are cea mai bună pregătire pe teren ci a celui

”Cu ochii larg inchisi” in varianta romaneasca, de ...

Cu totii stim ca majoritatea jucatorilor incearca sa smulga o emotie consumatorului final. Insa ce se intampla atunci cand o campanie este construita aproape integral pe puterea simturilor?

Noul BEAUTIN COLLAGEN Ser pentru Fata & Ochi

Lasa frumusetea sa straluceasca! Un nou secret al frumusetii de la BEAUTΙΝ COLLAGEN vine sa completeze ritualul tau de infrumusetare si sa-ti puna in valoare frumusetea pielii, incepand din interior si continuand cu exteriorul. Fa cunostinta cu noul BEAUTΙΝ COLLAGEN Ser pentru Fata & Ochi.

ORM, UN MUST HAVE AL ORICĂRUI BUSINESS

Reputația online, cunoscută ca ORM (Online Reputation Management) a devenit o necesitate pentru business-uri și branduri.

Alegerea unei agentii SEO – Ghid de urgenta

De cate ori ti-ai spus “gata, nu se mai poate?” si ca trebuie sa gasesti o agentie SEO care sa faca treaba buna si, in cel mai bun caz, sa nu iti ceara o avere?

Funerare Rainbow Dorobanu, servicii funerare Bucuresti de incredere

Exista momente in viata fiecaruia dintre noi cand suntem nevoiti sa ne luam ramas bun de la o persoana draga. Trecerea in nefiinta este o componenta inerenta vietii, fiind un moment inevitabil.

Funerare Alexandru, servicii funerare de calitate în București

Viața ne oferă uneori și încercări mai grele, episoade mai triste pe care nu le putem evita. Ordinea firească a lucrurilor nu poate fi schimbată, oricât de mult ai încerca. În momente triste ca acestea, gândurile nu mai stau la toate chestiunile de organizare care apar odată cu întâmplarea evenimentului nefericit.

Reguli de cumparare a unui cadou

Oricarei personae ii place sa daruiasca. A darui iti ofera un sentiment placut si iti intareste si mai mult respectul pentru destinatarul cadoului. Uneori a cumpara cadouri pentru cineva drag este mult mai simplu decat a cumpara ceva pentru tine, insa de cele mai multe ori dificultatile apar atunci cand trebuie

Agentia AdMarks Media ofera informatii esentiale despre costurile ...

În unul dintre cele mai recente articole de pe blogul BlogMarks, agenția de SEO AdMarks Media răspunde la una dintre cele mai frecvente întrebări din acest domeniu: „Care este costul real al unei campanii SEO?”

My Lidl Shop, singurul joc pentru dispozitive mobile ...

Noua provocare cu care Lidl Romania isi surprinde clientii este aplicatia pentru dispozitivele mobile, My Lidl Shop. Aceasta are un mecanism interactiv si le ofera clientilor posibilitatea de a intra in rolul unui Manager de magazin Lidl si de a gestiona activitatea acestuia. Jocul My Lidl Shop este disponibil pe dispozitivele

Care sunt cardurile de credit valabile pentru a ...

Care sunt cardurile de credit valabile pentru a inchiria o masina in Timisoara si Aeroport. Inchirieri auto carduri de credit acceptate Visa, MasterCard.

Lidl isi pregateste clientii pentru Electric Castle, cu ...

Lidl prezinta Electric Castle 2017 si ofera tuturor participantilor experiente noi in cadrul Lidl's Electric Kingdom. Iar de joi, 15 iunie, iubitorii de muzica buna isi vor putea pregati tinuta pentru festival, cu noua colectie dedicata, disponibila in toate magazinele Lidl din tara.

Metaxa 12 Stele și Mike Horn încep aventura ...

Pentru cei șapte exploratori amatori care au răspuns invitației adresate de Mike Horn și METAXA 12 Stele, una dintre cele mai interesante aventuri ale vieții lor are acum o dată și o destinație. După ce au participat în campania METAXA, cei șapte norocoși vor zbura spre Australia la jumătatea lunii iunie.

Nomade Communication – partener strategic pentru Digital Experts ...

Agenția de comunicare și PR Nomade Communication a semnat un parteneriat strategic cu Digital Experts Hub – agenție de consultanță strategică și training în marketing digital - cu scopul de a crea un pachet integrat de servicii pentru portofoliile de clienți.

Cine se ocupa de optimizarea SEO a site-ului ...

Aceasta este o intrebare pe cat de simpla, pe atat de complicata, de care depinde reusita afacerii tale in mediul online. Daca ai o afacere pe care vrei sa o transformi intr-un veritabil brand recunoscut la scara larga in mediul online si nu numai, trebuie sa ai mare grija si sa

METAXA GRANDE FINE - Descoperă spiritul Greciei

METAXA GRANDE FINE este o ediție specială ce aduce un tribut Greciei, tradițiilor sale, măiestriei și stilului de viață atât de specific.