Oferte de revelion Dubai 2016 2017 la preturi avantajoase in portofoliul TUI TravelCenter

13 octombrie 2016

Dubai este, de ani buni, una dintre destinatiile exotice preferate ale romanilor, de aceea agentia de turism TUI TravelCenter si-a suplimentat portofoliul cu oferte revelion Dubai 2016-2017, punand la dispozitia doritorilor propuneri de pachete de calatorie la hoteluri de trei, patru si cinci stele.

Un hotel de trei stele pentru persoanele care planuiesc sa opteze pentru revelion Dubai 2016-2017, mai exact, anul acesta este Citymax Hotel Bur Dubai, parte a lantului hotelier City Hotels. Acesta este situat in centrul orasului, la 10 minute distanta de cea mai apropiata statie de metrou si la 12 kilometri de aeroport. Hotelul pune la dispozitia turistilor 691 de camere confortabile, dispuse pe sapte etaje, si servicii de calitate, inclusiv room service disponibil non stop, dar si un restaurant cu specific indian, un restaurant cu specific asiatic, cafenea, bar & grill, bar la piscina, terasa, centru fitness si piscina situata pe acoperis. Pachetul pentru revelion Dubai la Citymax Hotel Bur Dubai include o camera dubla standard, 7 nopti de cazare cu mic dejun inclus, bilete de avion si transfer aeroport-hotel-aeroport gratuit.

O alta propunere pentru un revelion Dubai de tinut minte este hotelul de patru stele Hues Boutique Hotel, din zona Deira, construit in 2008 si renovat in 2011. Pachetul include sapte nopti de cazare cu mic dejun inclus, bilete de avion si transfer aeroport-hotel-aeroport inclus. Hotelul dispune de restaurant si bar, un restaurant A la Carte, terasa, pisicine, sala de fitness si sport, precum si alte activitati incitante.

Pentru amatorii de hoteluri de cinci stele, un revelion Dubai la Hotelul Carlton Palace ar putea fi cea mai buna alegere. Aflat in zona Deira, la distanta mica de Dubai Creek si de Aeroportul International Dubai, Carlton Palace ofera turistilor accesul rapid la atractiile orasului. Pachetul de calatorie pentru revelion Dubai 2016-2017 cuprinde 7 nopti de cazare cu mic dejun inclus, bilete de avion si transfer aeroport-hotel-aeroport. Hotelul dispune de doua restaurante, bar, cafenea, pool bar, terasa pe acoperis, centru fitness, centru Wellness si Spa cu masaj, jacuzzi, sauna si baie cu aburi, dar si alte facilitati de lux.

Mai multe detalii despre preturi si despre alte oferte revelion Dubai gasiti pe site-ul oficial al agentiei de turism TUI TravelCenter.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram