Unde pot sa repar telefonul în București?

14 aprilie 2017

BITS Service GSM-IT este un service relativ nou pe piața reparațiilor GSM ce a avut un debut fantastic datorită ideilor inovatoare si a performantei de care dă dovadă. Cei de la BITS fac tot posibilul să mulțumească pe oricine le calcă pragul cu un dispozitiv defect, de la prețul optim la serviciile suplimentare puse la dispoziție cum ar fi curieratul gratuit sau garanția extinsă de 12 luni.

Echipa BITS declară că:
”BITS Service GSM-IT este locul unde oamenii intră cu o problemă şi ies cu un zâmbet. Vrem ca prin profesionalismul şi valorile noastre să ridicăm ștafeta de Service GSM la un nou nivel. De la personalul calificat la cafeaua și ceaiul din partea casei, vrem să dezvoltăm relații durabile cu cliențiinoștri, fondate pe încredere și respect.”

Au obiective înalte și un mod de abordare a clienților diferit, sunt promți și răbdători în explicații și iși respectă termenele limită.

Nu ne credeți pe cuvânt, accesați site-ul și convinge-ți-vă singuri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram