Un Service GSM ce ridica ștafeta

5 aprilie 2017

Service-ul BITS a plecat de la ideea de inovatie, de nou si profesionst, de calitate si eficienta. Dorim sa oferim clientilor o noua experienta inedita in materie de reparatii ale dispozitivelor electronice.

Reusim ca in Service-ul BITS sa cream mai mult decat o relatie de client vanzator, viziunea pe care dorim sa o imprimam fiind cea de PARTENERI. Asadar ca si partener BITS vei beneficia de cele mai bune facilitati si oferte pe care un service le poate oferii. Odata ce vei colabora cu noi, te asiguram ca nu va mai fi nevoie sa iti faci probleme pentru viitoarele tale reparatii, vei stii unde sa vii, vei sti ce vei primi, si vei sti ca ai solutinat o problema cu success si ca te vei intoarce!

Vrem ca prin valorile ce BITS Service le inglobeaza sa creem o comunitate care sa se bucure de lucrurile bine facute, de relatii foarte bune intre comercianti si partenerii sai astfel incat sa instalam o armonie si o empatie pe care sa o raspandim mai departe oamenilor si familiilor lor. Vrem ca oamenii sa plece cu zambetul pe buze din

Service-ul nostru si sa se intoarca cu aceeasi bucurie dar de data aceasta si cu convingerea ca au venit si vor veni intotdeauna unde trebuie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram