Tv review ro un ghid al televizoarelor din Romania

6 ianuarie 2017
Autor:
Maria

Ne bucuram sa vedem ca mediul online din Romania vine cu din ce in ce mai multe solutii pentru cei care isi doresc sa faca o alegere complet informata cand vine vorba despre achizitionarea unui gadget sau a unui produs electronic mai mare. TV-review.ro este un nou site care se adauga fratilor sai mai vechi pe piata si care incearca sa vina cu informatii relevante despre televizoarele care se vand momentan la noi. Cu un accent pus pe calitate si diversitate si mai putin pe nume, acestia promit ca publicul va fi informat in orice moment in legatura cu variantele pe care le are la dispozitie, indiferent de pret, caracteristici sau brand.

Cate ceva pentru toti cei interesati

Nu toate persoanele isi doresc un televizor cu diagonala de peste 150 cm si cu rezolutie UHD (multi romani nici nu isi permit un astfel de aparat). La fel, putini se multumesc doar cu un model de 80 cm, HD sau HD ready. Tv-review nu incearca sa convinga ca una dintre aceste doua variante este mai buna decat cealalta. Dimpotriva, colaboratorii site-ului doresc sa iti prezinte optiunile pe care le ai la dispozitie si sa iti indice plusurile si minusurile fiecaruia.

Pe langa recenziile aparatelor din fiecare categorie de pret, un alt factor important sunt listele diverse pe care le primesti. Asa poti vedea, mai pe scurt, ce ofera fiecare brand in parte si care sunt cele mai bune televizoare din fiecare categorie de pret sau de calitate. Nu sunt uitat nici modele HD sau cele de 80 cm, asa cum nu sunt evitate nici televizoarele mari, scumpe si foarte avansate. Realizatorii site-ului sunt convinsi ca in Romania exista o piata pentru fiecare si ca orice model este important in felul sau si ca se potriveste perfect nevoilor unui cumparator.

Aprecierile pentru fiecare model de televizor sunt importante

Poate ca multe site-uri de profil au tendinta de a lauda excesiv modele de la branduri mari (Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips etc.) si de a devaloriza televizoarele de buget. Recunoscand ca intre ele exista diferenta, tv-review nu cauta sa faca asta. Asa cum televizoarele celebre au si parti mai putin bune, la fel si cele ieftine au calitati care merita recunoscute. Si atat timp cat fiecare dintre ele isi gaseste utilitatea intr-un context diferit, obiectivitatea devine extrem de importanta si ea trebuie sa fie prezentata publicului ca atare.

Intrand pe site te poti astepta la recenzii reale, analize detaliate si idei despre cele mai importante caracteristici ale unul tv. Cei care scriu isi propun sa foloseasca un limbaj simplu si pe intelesul tuturor, lasand la o parte termenii tehnici extrem de complicati care nu prezinta interes pentru cumparatorul obisnuit. In acest mod, vei sti mereu la ce trebuie sa fii atent, care sunt caracteristicile atractive (diagonala, rezolutia, sistemul smart, sistemul de operare, accesoriile etc) si care sunt cele pe care ar trebui sa le eviti. In final, tv-review.ro incearca sa arate tuturor ca alegerea unui televizor trebuie facuta in cunostinta de cauza si fiind constient de ceea ce iti trebuie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram