TOP HoReCa devine Expressoft Technology

25 iulie 2014

Incepand de la infiintare, compania TOP HoReCa si-a extins constant atat portofoliul de solutii, cat si pe cel de clienti, ajungand sa deserveasca o gama larga de companii, de la hoteluri, restaurante, cantine, cafenele, baruri, cluburi, patiserii, cofetarii si firme de catering, pana la magazine cu diverse formate si nise, saloane de infrumusetare, centre spa sau sali de fitness.

Odata cu dezvoltarea si perfectionarea continua a solutiilor software adaptate la specificul si nevoile clientilor din diverse domenii, compania a pus la dispozitia utilizatorilor expressoft un sistem de suport tehnic disponibil la orice ora, sapte zile pe saptamana, astfel incat orice problema sa poata fi solutionata imediat de specialistii sai, prin acces online la distanta. De asemenea, clientii au beneficiat de verificari, analize, asistenta post-instalare, sesiuni dedicate de training specializat si programe personalizate. Astfel, schimbarea denumirii companiei survine ca o urmare fireasca a acestei diversificari a activitatii sale, completand lansarea brandului expressoft din noiembrie 2012, pentru a tine pasul cu misiunea si viziunea companiei.

"Ne mandrim cu peste un deceniu de inovatie, cu o echipa bine sudata, de profesionisti, si mii de clienti multumiti, din tara si din strainatate. Cele mai frumoase rezultate sunt insa beneficiile pe care solutiile noastre, expressoft, le aduc clientilor nostri, ajutandu-i sa ofere, la randul lor, servicii la o calitate ireprosabila: servire prompta, un management eficient al resurselor, optimizarea costurilor si dezvoltarea afacerii. Impreuna, toate acestea se numesc acum, pe scurt, Expressoft Technology. Le multumim clientilor nostri pentru colaborare si ii asiguram ca le ramanem in continuare la dispozitie cu intreaga expertiza", declara Gabriel Iovu, director general Expressoft Technology.

Despre TOP HoReCa si expressoft
Compania Expressoft Technology, fosta TOP HoReCa, are un capital 100% romanesc si ofera servicii si solutii informatice, software si hardware, pentru managementul afacerilor din industria ospitalitatii: restaurante, hoteluri, magazine, cantine, cafenele, baruri, cluburi, cofetarii, firme de catering, retail, patiserii, saloane de infrumusetare, sali de fitness etc.
 
Brandul expressoft este rezultatul unei experiente de 13 de ani in domeniul HoReCa, timp in care si-a castigat si dezvoltat constant reputatia, oferind solutii unui numar de peste 2000 de companii - in prezent, peste 15.000 de licente instalate. In 2013, compania a realizat o cifra de afaceri de 1 milion euro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram