Solutii si aplicatii ERP online de la LiveBill

7 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Planificarea software a resurselor unei intreprinderi (ERP – Enterprise Resource Planning) nu se ridica la înalţimea acronimului său. Uitaţi de planificare – nu face asta - şi uitaţi şi despre resurse - un termen depăşit. Dar amintiţi-vă termenul de întreprindere. Aceasta este adevărata ambiţie a ERP. Încearcăsăintegreze toate departamentele şi funcţiile dintr-o companie într-un unic program pe computer care serveşte tuturor nevoilor particulare a diferitelor departamente. Este un lucru greu de făcut, să construie şti un program care să servească nevoilor oamenilor de la departamentul financiar la fel de bine ca celor de la departamentul de resurse umane şi celor de la stocuri. Fiecare dintre aceste departamente are în mod obişnuit propriul său software optimizat pentru modul de lucru
particular al departamentului respectiv. Dar ERP combină toate aceste programe optimizate într-un singur sistem integrat care lucrează cu o singura bază de date astfel încât departamentele pot să partajeze informaţiile şi pot comunica mult mai uşor între ele. Această abordare integrată îşi merită banii dacă companiile instalează software-ul corect.

Aplicatia ERP de la LiveBill

LiveBill este o aplicatie de gestiune completa ce ofera solutii ERP printr-un modul intuitiv, cu o interfata prietenoasa. Aceasta aplicatie ERP de la LiveBill prezinta avantajul de a oferi o solutie de ERP in cloud, ceea ce inseamna ca programul poate fi accesat de oriunde si de pe orice sistem desktop, latpop, tableta sau smartphone cu conexiune la internet. De asemenea, fata de alte aplicatii ERP similare, cea oferita de liveBill face parte dintr-o aplicatie modulara si poate fi customizata in functie de nevoile si cerintele fiecarui client in parte. In plus, fiind un modul ERP in cloud, pot fi adaugate si alte module de gestiune sau facturare, ce pot fi accesate tot prin intermediul aceleiasi aplicatii.

Utilitatea unui program ERP

ERP învinge programele software din departamentele financiar, resurse umane, producţie şi stocuri şi îl înlocuieşte cu un singur program sofware împărţit pe module software care aproximează vechile sisteme din fiecare departament în parte. Fiecare departament: financiar, producţie şi stocuri are propriul lui software, cu deosebirea că acum programele sunt în acelaşi mare program şi comunică între ele, astfel încât cineva de la departamentul financiar poate accesa programul de la departamentul stocuri pentru a vedea dacă o comandă a fost trimisă sau nu. Marea majoritate a sistemelor ERP de pe piaţă sunt flexibile, astfel încât poţi instala doar o parte din modulele sistemului fără a fi nevoit să cumperi întreg pachetul. Multe companii, de exmplu, vor instala doar modulele de financiar şi resurse uname şi vor lăsa celelalte module săle instaleze ulterior.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram