SolidWorks este cheia succesului companiei dumneavoastra

20 octombrie 2014

Știm că pentru oamenii pragmatici contează detaliile, mai ales când este vorba de implementarea unui sistem nou, menit să ajute la îmbunătățirea performanțelor afacerii. Soluția de proiectare SolidWorks este cheia succesului companiei dumneavoastră!

Având în spate o experiență de peste 20 de ani în aplicații 3D asistate de calculator, producătorul american SolidWorks aduce în Romania, prin intermediul companiei Vegra Info, cele mai noi și mai performante soluții de proiectare.

Aplicate cu succes în domenii dintre cele mai variate, cum ar fi: aeronautica, echipamente industriale, construcții navale, bunuri de consum, cercetare științifică, High-Tech sau construcții, soluțiile de proiectare SolidWorks sunt utilizate de o comunitate foarte largă de profesioniști din întreaga lume.

Toate aceste aplicații au la bază un program 3D CAD intuitiv, complet și usor de utilizat. Acest program poate genera rapid și cu precizie desene 2D pentru producție și poate selecta înca din faza incipientă cele mai potrivite soluții ale designului, reducând semnificativ numărul de prototipuri. În același timp este eliminată și necesitatea redesenării sau refotografierii produselor, ceea ce face ca acest program să fie foarte eficient chiar și pentru cei care nu sunt ingineri de profesie.

Concret, utilizarea acestui produs se traduce prin beneficii cum ar fi: accelerarea procesului de proiectare cu 50% pana la 75%, reducerea necesității de a realiza prototipuri cu 50% pana la 75%, reducerea rebuturilor și reproiectării cu 30%.

Inovația produselor, reducerea timpului de intrare pe piață, îmbunătățirea calității, reducerea costurilor, încadrarea în standarde locale și globale sunt doar câteva dintre avantajele SolidWorks. Un altul, foarte important și apreciat de toți colaboratorii noștri, este suportul tehnic continuu: pentru a fi mereu la curent cu nevoile ș perspectivele clienților noștri, organizăm constant vizite, focus-group-uri, cercetări de piață și apelăm la cele mai diverse instrumente pentru feedback.

Echipa Vegra Info vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să descoperiți mai multe despre capacitatea sistemului de proiectare SolidWorks și să îi testați performanțele!

Vegra Info
Str. Lt. Ştefan Marinescu nr. 9, Sector 6, Bucureşti
Telefon: +40-21-3118829; Fax: +40-21-3118840
E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram