Sisteme de alarma pentru locuinte cum functioneaza

31 martie 2015
Autor:
Silkweb

Alarmele pentru locuinte au fost si inca sunt o solutie pentru securitatea locuintei tale. Desigur, acestea se folosesc foarte mult si in alte tipuri de spatii, fiind cel mai des intalnite in spatii comerciale. Alarme pentru locuinte se pot gasi foarte usor pentru ca cererea a crescut, dar inainte de a achizitiona un astfel de sistem de alarma trebuie sa stii cate ceva despre ele.

-Pe interior, alarmele pentru locuinte arata ca placa de baza a unui calculator. Acesta este panoul de comanda al sistemului. Acesta face toata treaba: se foloseste de senzori pentru a detecta miscare iar unele modele pot fi legate chiar si la telefonul tau mobil. Asta inseamna ca atunci cand alarma se declanseaza, tu si, eventual, o firma de securitate veti fi anuntati.
-Alarmele pentru locuinte functioneaza prin detectarea miscarii, a sunetelor si a vibratiilor cu ajutorul unor senzori. Sistemele mai avansate pot detecta si scurgeri de gaze sau fum.
-Sistemul de avertizare al alarmei pentru locuinta este de obicei unul acustic. O sirena puternica se activeaza daca sistemul detecteaza ceva in neregula in perimetrul pe care il monitorizeaza. Depinzand de model, acesta te poate instiinta sau nu telefonic despre declansarea alarmei.
-Setarea alarmei si programarea acesteia se face cu ajutorul unei tastaturi. Un ecran, de obicei LCD, va afisa datele. Practic, sistemul de alarma arata si se comporta la introducerea datelor exact ca si un termostat.

Daca locuiesti intr-un cartier rau famat sau daca ai niste bunuri in casa si vrei sa fii sigur ca vor ramane in siguranta, trebuie sa iti achizitionezi si sa iti instalezi un sistem de alarma pentru locuinta ta. O oferta variata poti gasi online pe site-ul celor de la Ordis.ro. Poate cu un drum iti vei gasi si un sistem de camere video sau un videointerfon pentru casa ta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram