Shoppingmania ro un magazin online de produse IT amp;C pentru care calitatea serviciilor este la fel de importanta precum calitatea si pretul produselor

3 mai 2011
Autor:
dowmedia08

Magazinul online shoppingmania.ro, comercializeaza o gama larga de produse IT, electronice si echipamente audio / foto / video. Se acorda, insa, o atentie deosebita calculatoarelor (pc-uri, laptop-uri, servere, etc), oferite la o calitate foarte buna si la preturi corecte.

shoppingmania.ro se individualizeaza prin accentul pus pe CALITATEA serviciilor post-vanzare si prin traditia in piata, bazata pe relatia stransa cu clientii si furnizorii. Datorita acestei relatii cu principalii furnizori IT avem si preturi foarte bune la majoritatea produselor aflate in site.
Shoppingmania a fost conceput special pentru clientii care apreciaza avantajele comertului online:
economisirea timpului, posibilitatea de a viziona si cauta produsele de care au nevoie 24
de ore din 24 si bineinteles eliminarea distantelor pana la magazinele specializate.

Magazinul online shoppingmania isi propune sa ofere cele mai bune servicii din domeniu si o gama variata de produse la cele mai bune preturi:
- componente si accesorii IT ( laptop, sisteme PC, networking, placi de baza, coolere,
procesoare, monitoare)
- componente si accesorii laptop (Alimentatoare, Balamale display, Baterii, Carcase,
Conectica, Coolere, Display-uri, Genti, Incarcatoare auto, Invertor, Memorii, Mufe, Placi
de baza, Suporti, Tastaturi)
- componente si accesorii GSM ( carcase, acumulatori, incarcatoare, benzi, display-uri,
huse, folii protective)

Pentru a vedea toate produsele disponibile, dar si pentru a beneficia de cele mai bune oferte de pe piata vizitati site-ul nostru.

Va asteptam la Shoppingmania.ro, un magazin online caracterizat prin profesionalism, experienta, calitate, incredere, eficienta.
Despre shoppingmania.ro

Shoppingmania.ro este un magazin online cu profil IT specializat in vanzarea unei game diversificata de produse, de la componente PC, monitoare LCD, notebook, sisteme desktop, camere foto digitale sau electronice si pana la telefoane mobile sau accesorii utile pentru birou sau pentru lucrul acasa.
Shoppingmania.ro se mandreste cu servicii profesioniste, diversificarea gamei de produse oferite si preturi competitive. Compania beneficiaza de o experienta vasta in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC . Partenerii nostri sunt cei mai cunoscuti si acopera toata gama de produse din acest domeniu.
Informatii de contact
Serban Alexandru