Servicii de reparatii in service gsm smartmobitel

29 martie 2016

1. Bateria de la telefon nu se incarca. Mai ales telefoanele Samsung ajung frecvent in service din cauza acestei probleme si necesita repararea portului de incarcare. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne face sa spunem ca telefoanele Samsung au un port de incarcare destul de slab si tinde sa se defecteze. Tehnicienii in reparatii smartphone lucreaza cu cele mai noi modele Samsung si pot sa repare portul de incarcare. Motivul pentru care acest port se defecteaza este pentru ca dispozitivul nu face contact in mod corespunzator intre placa logica si incarcator. Contactele metalice mici sunt sudate pe placa logica, ceea ce permite curentului sa circule prin intreg aparatul si sa incarce acumulatorul astfel incat sa mentina puterea. Dar daca mufa de incarcare este ridicata, indoita sau rupta, telefonul nu va mai incarca bateria. Repararea acestui port este destul de dificila pentru ca presupune experienta in efectuarea lipiturilor electronice. De aceea, este nevoie de un tehnician bine instruit care sa efectueze aceasta reparatie. Cand se scoate portul de incarcare vechi de pe placa logica trebuie sa existe un nivem optim de caldura, precizie si indemanare pentru a indeparta portul vechi iar mai apoi pentru a-l lipi pe cel nou. O miscare gresita poate duce la crearea unor socuri pe placa logica si inevitabil la defectarea telefonului. Tehnicienii nostri de la smartmobitel sunt specializati in inlocuirea porturilor de incarcare intr-un timp eficient si in mod calitativ.

2. Piese externe deteriorate
In cazul in care carcasa telefonului este rupta sau are zgarieturi in profunzime de care doriti sa scapati, va putem face telefonul sa arate ca nou. Vom folosi piese noi OEM de buna calitate.

3. Inlocuirea butonului de power
Daca butonul de power nu functioneaza, putem rezolva si aceasta problema in service gsm SmartMobitel. De-a lungul anilor am observat ca butoanele Power ale telefoanelor iPhone 4 functioneaza destul de prost, pentru ca nu produc un click care sa permite contactelor metalica se se atinga. Si la iPhone 5 exista probleme similare. In ambele cazuri putem inlocui butonul de Power.

4. Defectiuni provocate de apa
Daca telefonul dumneavoastra are defectiune provocate de scurgerea lichidelor in interior, la service gsm Smartmobitel avem o rata destul de mare de diagnosticare a defectului si de recuperare a telefonului. Daca varsati apa pe telefon scoateti-l din priza cat ma repede. Scoateti bateria si veniti cu el la service iar tehnicienii nostri il vor curata in mod corespunzator, il vor usca si vor diagnostica eventualele defectiuni provocate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram