Senior Software anunta disponibilitatea SeniorERP in limba maghiara si primul client din Ungaria

27 noiembrie 2014
Autor:
Senior Software

Infiintata in 2006, YLI este o companie romaneasca, cu sedii in Cluj-Napoca si Budapesta, care importa si distribuie sisteme si subansamble pentru control acces si securitate. In prezent deserveste peste 500 de clienti in Romania si 300 in Ungaria si este unic distribuitor pentru brandul YLI in cele doua tari.

Functionalitatile limitate ale sistemului utilizat anterior, care ingreunau printre altele extragerea rapoartelor si lucrul la distanta, i-au determinat pe manageri sa aleaga o noua solutie, capabila sa eficientizeze activitatea prezenta, dar si sa sustina planurile de extindere a afacerii. Astfel, avand in vedere criterii precum maturitatea solutiei, compatibilitatea cu domeniul distributiei, recomandarile primite din piata si nu in ultimul rand deschiderea din partea Senior Software de a traduce si adapta solutia ERP la legislatia din Ungaria, YLI a ales sa implementeze sistemele integrate SeniorERP si SeniorVisualBI.

"Am ales solutia SeniorERP datorita orientarii mai clare a acesteia catre zona de distributie in care activam noi (fata de alte solutii avute in vedere), datorita platformei software si de baze de date folosite, a posibilitatii de customizare ulterioara de catre noi si nu in ultimul rand datorita recomandarilor primite din partea clientilor Senior Software. Un alt aspect decisiv a fost si acela ca am gasit deschiderea pentru implementarea solutiei si la sediul nostru din Ungaria, Senior Software neavand in acel moment o solutie adaptata pentru aceasta piata. Speram ca la finalizarea implementarilor pentru ambele birouri sa avem un circuit mult mai bun de miscare a produselor si informatiilor intre cele 2 sedii, care sa permita o urmarire mai buna a stocurilor din ambele locatii, o integrare perfecta la nivel de nomenclatoare de produse, comenzi pe rol, cantitati blocate etc. Mai simplu spus, ne dorim o transparenta mai mare si o simplificare a modului de lucru intre cele 2 birouri.", a declarat domnul Calin Tulbure, Asociat YLI

Implementarea aceleiasi solutii ERP in cadrul ambelor sedii ale companiei va facilita comunicarea si transferul de date dintre acestea. Mai mult, in conditiile in care compania intentioneaza sa deschida si alte puncte de lucru, va fi usor sa le gestioneze pe toate cu ajutorul SeniorERP, datorita modului de lucru online al sistemului, care permite comunicarea facila si transferul securizat al datelor.

Un alt aspect care a contribuit la luarea deciziei de catre managerii YLI a fost si localizarea solutiei ERP in limba maghiara, avand in vedere ca unul dintre sedii este in Ungaria. In acest sens, cea mai recenta versiune SeniorERP este disponibila si in maghiara, pe langa romana si engleza.

„Odata cu deschiderea punctului de lucru de la Cluj am reusit sa ne apropiem de companiile din zona si sa intelegem mai bine situatiile particulare cu care se confrunta acestea, multe dintre ele avand conexiuni cu pietele invecinate, precum Ungaria. Localizarea SeniorERP in limba maghiara face parte din demersul nostru de a sustine astfel de companii dinamice, oferindu-le o platforma ERP matura, dar flexibila si cu disponibilitate internationala.”, a adaugat Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.

Odata cu SeniorERP, managerii au ales si solutia de analiza si raportare SeniorVisualBI. Acestia au avut in vedere calitatea platformei pe care este dezvoltata solutia Business Intelligence - respectiv Tableau Sofware, liderul mondial in vizualizarea datelor. Cu ajutorul sistemului BI, managerii urmaresc sa obtina mai repede si mai usor rapoarte care sa le ofere o perspectiva clara si corecta asupra afacerii.

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Baltic Invest CEE, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Heinrig Distribution, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Roma..nia, Sipex Company etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram