SendSMS ro lanseaza un modul de notificari prin SMS pentru WooCommerce

5 aprilie 2017

Agentia SendSMS, specializata in publicitate si marketing prin SMS, lanseaza modul SendSMS pentru WooCommerce, un plugin foarte util proprietarilor de magazine online construite cu WordPress.

WooCommerce este cea mai populara platforma e-commerce de pe web, acoperind 28% din toate magazinele online existente la nivel global. In Romania, mii de magazine online construite cu WordPress folosesc acest modul, in versiune gratuita sau premium.

Solutia de expedieri SMS ajuta administratorii magazinelor online, care folosesc WooCommerce, sa livreze informatia corecta la momentul potrivit, oferind clientilor o experienta superioara. Atat vanzatorul, cat si clientul pot fi notificati prin SMS dupa plasarea unei comenzi, iar clientul poate fi anuntat instant cand statusul comenzii se schimba. In plus, administratorii magazinelor online pot trimite campanii SMS publicitare personalizate clientilor existenti.

“ Continuam sa dezvoltam modalitati de comunicare eficiente pentru a sprijini E-commerce-ul romanesc. De-a lungul timpului, am lansat sute de campanii SMS pentru zeci de magazine online si putem afirma cu tarie ca SMS-ul este un instrument de comunicare eficient si rentabil pentru acest segment. Prin lansarea modului SendSMS dedicat celui mai bun pluggin e-commerce pentru WordPress, WooCommerce, venim in sprijinul magazinelor online mici si mijlocii, care doresc sa se depattajeze de concurenta, oferind clientilor o experienta superioara” (Liviu Baltoi, fondator SendSMS).

Avantajele Notificarilor prin SMS:

· SMS-ul are o rata de deschidere de 95% si, spre deosebire de email-uri, care sunt adesea blocate de filtrul anti-spam, destinatarii primesc imediat SMS-ul si il citesc, in medie, in 5 secunde de la primire.

· Notificarile prin SMS sunt foarte usor de personalizat. SendSMS iti ofera o varietate de statusuri pentru comenzi pentru o comunicare neintrerupta cu clientii.

· Este foarte usor sa iti fidelizezi clientii. De exemplu, in editarea statusului unui SMS de tip "Comanda finalizata" puteti include un cupon de reducere de 10% la urmatoarea comanda. Fiti creativi, iar vanzarile dumneavoastra va vor depasi asteptarile!

Caracteristicile cheie ale pluginului SendSMS:

· Pluginul SendSMS poate fi instalat si personalizat foarte usor din panoul de administrare al magazinului online.

· Permite expedierea de notificari SMS personalizate privind statusul comenzii.

· Poti trimite campanii SMS publicitare catre numerele de telefon din baza de date si le poti personaliza la nivel de : produs cumparat, perioada, suma minima comanda, judet.

Posibilitatea de a trimite un SMS test catre orice numar (aveti posibilitatatea sa previzualizati notificarea ce urmeaza sa fie expediata).
Posibilitatea de a trimite mesaje selectiv catre oricare dintre clientii care au plasat comenzi pe site-ul dvs.
Plugin compatibil cu WooCommerce 2.0+
Plugin compatibil cu toate versiunile de WordPress 4.0+
Echipa SendSMS iti ofera asistenta gratuita, atat la instalare, cat si post-vanzare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram