Romfire Protect Solution parteneriat cu SeoWeb Seco SRL

18 iunie 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Pentru ca piața virtuala a cunoscut o dezvoltare impresionantă, în ziua de astăzi a devenit o necesitate sa-ti optimizezi site-ul în parametrii normali pentru a ajunge cât mai sus în motoarele de căutare.
De aceea Romfire Protect Solution , reprezentat online de www.romfire.ro s-a decis sa încheie un parteneriat de succes si de lunga durata cu experții de la SeoWeb Seco SRL.
Misiunea Romfire Protect Solution este de a satisface nevoile clientilor sai, prin furnizarea de servicii si produse necesare realizarii sigurantei la foc, punand la dispozitie atat solutii complete pentru protectia anticoroziva si termoprotectia structurilor metalice, cat si o gama variata de produse si servicii pentru realizarea protectiei pasive la foc.
Colaborarea presupune ca firma Romfire Protect Solution prin site-ul romfire.ro sa beneficieze de atât servicii de optimizare cât si de promovare site oferite de compania cu capital integral romaneasca specializata în SEO si web design SeoWeb Seco prin intermediul seoweb-seco.ro
Contractul deja semnat de către SeoWeb Seco are în plan urmatoarele activități ce vizeaza implementarea de noi strategii în abordarea de marketing cât si domeniul de promovare al site-ului:
- Presupunand optimizarea atât on page
- optimizarea off page pentru a ne asigura ca totul funcționează în parametrii normali
- Google Local pentru ca motoarele de căutare sa perceapa si sa localizeze corect afacerea.

SeoWeb Seco SRL va monitoriza concurenta și va dezvolta strategiile de promovare monitorizand pozitiile in SERP a cuvintelor ținta, astfel încât site-ul sa aibă o autoritate mai puternica în fata motoarelor de căutare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram