Prima aplicație de Servisare GSM din Romania va fi lansata in curând

5 aprilie 2017

BITS Service GSM-IT este un centru de raparații elecronice nou pe piața romănească ce doreste să impresioneze prin ideile si practicile inovatoare pe care le are in plan.

In nu mai mult de 5 luni de activitate sub această formă, BITS Service a reșit să străngă un număr mare de simpatizați și de clienți multumiți. Cei de la BITS și-au propus să creeze o cumitate, mai mult decăt atât declară că vor să excludă ideea de relația de client-prestator de servicii și să impleneteze un nou raport, cel de partener BITS.

În ceea ce privește aplicația pe care urmează să o dezvolte, aceasta va facilita in mare masură crearea unui canal de comunicare mai eficient si accesibil pentu clienții lor. Acestia vor putea solicita oferte de preț in doar cateva minute, vor putea verifica statusul unei reparații sau vor putea chema un curier gratuit pentru dispozitivul defect.

Aplicația va fi lansată in a doua parte a lunii mai, și va fi diponibilă, in primă fază pentru sistemul de operare Android.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram