Philips Lighting sustine iluminatul inteligent la Festivalul Lumen – Past Present and Future de la Sibiu

8 septembrie 2015

Philips Lighting continua seria de activitati dedicate anului 2015 – Anul International al Luminii – implicandu-se in proiecte ce au ca scop promovarea utilizarii solutiilor de iluminat sustenabile, eficiente din punct de vedere energetic si conforme cu standardele europene. Astfel, in perioada 8-11 septembrie 2015, Philips Lighting va pune in evidenta la Lumen – Past, Present and Future de la Sibiu rolul cheie al luminii in cadrul lumii moderne si importanta acesteia pentru viitorul omenirii.
Astfel, Philips Lighting va prezenta la Sibiu un proiect inovator ce are la baza influentarea spatiilor urbane prin interactiunea directa cu lumina si comunicarea emotiei prin lumina, proiect creat cu viziunea arhitectilor MATIUS Studio si prezentat anterior la evenimentul Spotlight, desfasurat in luna aprilie la Bucuresti. “Lumina si Emotie by Philips” valorifica tehnologia LED si arhitectura emotiei transmisa prin intermediul luminii. Aici vor fi expuse sisteme inovatoare de control ale luminii pentru interior si exterior, iar vizitatorii vor putea interactiona direct cu lumina prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete.
Mai mult, Philips Lighting va participa la dezbaterea cu privire la provocarile lumii moderne in ceea ce priveste iluminatul inteligent si cresterea eficientei energetice, ca subiect de actualitate la nivel national si global: “Ca lider in revolutia tehnologiei LED, Philips creeaza sisteme de iluminat care pun pe prim plan eficienta energetica, durabilitatea si reducerea costurilor operationale. Ne concentram pe imbunatatirea vietii si eficientei mediilor interioare si exterioare, oferind orice: de la iluminarea generala functionala pana la experiente de schimbare a culorilor, pentru a incuraja interactiunile sociale si revitalizarea comunitatilor.” afirma Bogdan Balaci, Commercial Leader Philips Lighting SEE.
Anul International al Luminii si participarea companiei Philips Lighting la Festivalul Lumen din Sibiu vin intr-un moment in care industria de iluminat la nivel local si global trece printr-o profunda schimbare: tranzitia de la sistemele de iluminat traditionale catre sistemele LED si iluminatul inteligent. Din dorinta de a face lumea mai frumoasa si durabila prin inovatie, Philips Lighting se alatura companiilor care sprijina actiunile dedicate Anului International al Luminii, prin dezvoltarea si promovarea proiectelor inovatoare de iluminat si tehnologiilor revolutionare de control ale luminii ca solutii eficiente din punct de vedere energetic.
In viziunea Philips Lighting, Anul International al Luminii inseamna, pe de o parte, tehnologii revolutionare de control ale luminii, iar pe de alta parte, dorinta de a face lumea durabila si sustenabila prin inovatie, valorificand unul din aspectele necesare unei vieti frumoase: lumina.
Philips Lighting se implica activ in dezvoltarea societatii prin promovarea LED-ului si a sistemelor de control ale luminii in detrimentul iluminatului clasic, ca solutie sustenbila si eficienta pentru imbunatatirea vietii oamenilor. Intre 8 si 11 septembrie, Philips Lighting va dezbate la Sibiu problema iluminatului eficient si va propune modalitati de iluminat adaptate spatiului romanesc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram