Noul sistem audio de la Kruger amp;Matz sunet de calitate intr un design plin de stil

9 martie 2017

Unitatea centrala a sistemului audio Kruger&Matz KM 1908 are doua module – cel de sus are in spatele display-ului o unitate pentru DVD, plasata langa butoanele de control si de volum. In partea de jos este un amplificator de clasa D. Modelul este intregit de cele doua boxe de lemn cu putere maxima de 80 W.
Un element caracteristic de design, care atrage privirile este plasat in partea superioara a tweetere-lor coloanelor. Astfel, sistemul ofera un sunet cald, caracterizat de sunete inalte si joase clare.

Cu sistemul Kruger&Matz KM 1908 poti asculta muzica din mai multe surse. Cu ajutorul Bluetooth-ului il poti conecta la orice dispozitiv, de exemplu smartphone sau tableta. In plus, pe langa CD-urile clasice – audio sau MP3 are posibilitatea redarii de DVD-uri.

Modelul este echipat cu port USB si intrare AUX, ca si cu radio digital DAB+, iar astfel vei putea asculta posturile preferate la o calitate mult mai buna. Colectionarii de filme pe DVD se vor bucura de dotarea cu iesire HDMI, prin care vei putea conecta sistemul cu televizorul pentru a urmari productiile preferate pe un ecran mare.

Sistemul audio KM 1908 este disponibil in magazinul online oficial Kruger&Matz la pretul de 1 999 Ron.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram