Navigator 100 – primul ceas sport din oferta Kruger amp;Matz

28 februarie 2017

Vrei sa stii cum reactioneaza corpul tau la efortul fizic? Navigator 100 iti da raspunsul dorit, datorita functiei de masurare a pulsului. Cureaua pentru piept HRM este inclusa in set si te ajuta sa-ti urmaresti ritmul cardiac in timpul activitatii fizice intense. Datorita specificatiilor sale poti seta limita maxima a ritmului cardiac, iar atunci cand aceasta este depasita ceasul te va atentiona, evitand astfel consecintele negative asupra sanatatii.

Ceasul sport Kruger&Matz arata viteza curenta. In functie de nevoile tale poate arata distanta totala sau timpul de antrenament, viteza medie si maxima sau directia. In plus, ceasul are functia de alegere a ordinii in care se vor determina distanta sau timpul, iar cand atingi valorile alese, ceasul te va anunta printr-un semnal acustic. Navigator 100 este companionul perfect care te va ajuta sa nu te ratacesti, indiferent de destinatie. Datorita busolei afli directia corecta, iar datorita GPS-ului vei putea inregistra ruta efectuata, pentru a-ti fi de folos in timpul antrenamentelor.

Ceasul are un display mare si clar, iar modul de functionare poate fi usor ajustabil folosind butoanele din lateral. Ceasul are standardul IPX7, astfel il poti folosi indiferent de vreme.

Navigator 100 de la Kruger&Matz este compatibil cu aplicatiile populare pentru sportivi. Cu toate acestea, odata cu ceasul primesti si o aplicatie pentru computer, Sport Traks, care iti permite sa iti controlezi toate antrenamentele.

Ceasul are o curea din plastic si este foarte usor, fiind astfel garantat confortul in timpul utilizarii. Bateria incorporata de 200 mAh iti permite utilizarea neintrerupta pentru mai multe zile la rand. Stabilitatea in timpul incarcarii sau transferului de date este asigurata cu un dispozitiv dedicat.

Ceasul sport Navigator 100 este disponibil in magazinul online Kruger&Matz la pretul de 499 Ron.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram