HEOS 1 by Denon oferta speciala inainte de lansare

27 mai 2015

HEOS 1 este o boxa wireless de ultima generatie ce permite conectarea prin Wi-Fi la internet sau in reteaua locala. Asa te poti bucura de muzica oferita prin servicii online de streaming (Deezer, Tidal, Spotify) sau accesand propria colectie de muzica din PC, un hard-disk conectat in retea si chiar de pe tableta ori telefon.
Ingredinetul special aplicat de Denon acestei boxe, este portabilitatea. Aceasta portabilitate este +obtinuta cu ajutorul pachetului optional, HEOS GoPack, ce include un acumulator cu autonomie de 6 ore, Bluetooth USB si un "Splashguard" (o protectie suplimentara, ce ridica nivelul de rezistenta la umezeala). Astfel, boxa la care asculti cu placere muzica intr-o camera a casei, acum o poti lua cu tine oriunde doresti, fie ca este in parc, la piscina sau pe terasa. Si, chiar daca nu ai acces la Wi-Fi, poti asculta muzica de pe telefon, tableta sau laptop via Bluetooth.
Auditie placuta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram