Gazduire web oferita de Smart Hosting

8 februarie 2016
Autor:
WEBDESK

Inca de la inceputul anului 2016, Smart-Hosting a diversificat pachetele de Gazduire web Shared astfel incat sa fie preturi si servicii accesibile oricarui tip de client si oricarui tip de website. Asa se face ca in loc de optiunea de a alege din 3 pachete de gazduire shared, acum putem alege din 5 pachete, Smart Bronz, Smart Silver, Smart Gold, Smart Paladin sau Smart Paladin Plus, cu preturi cuprinse intre 1,25  6,5 Euro pe luna. Pe langa serviciul de gazduire, Smart Hosting ne ofera si servicii de inregistrare domenii .ro sau alte TLD-uri.

Informatii website

Site-ul companiei Smart Hosting poarte exact numele companiei si poate fi accesat la adresa http://www.smart-hosting.ro unde puteti vedea toate ofertele si pachetele de hosting disponibile. Prima pagina este alcatuita din meniul principal situat in partea de sus urmat de un slider de dimensiuni foarte mari in care ne sunt prezentate ofertele actuale(2 luni gratuit la pachetul Smart Silver daca alegi sa te inregistrezi in luna Februarie). Sub slider se regaseste un chenar in care ne putem alege un nume de domeniu in vederea achizitionarii iar mai jos se regasesc cele mai populare pachete de gazduire web. Pentru a comanda un anumit pachet de hosting trebuie doar sa selectam planul dorit si sa completam formularul cu datele noastre de contact si cu modalitatea de plata, iar in cateva ore beneficiem de un server nou.

Site-ul Smart Hosting este realizat in asa fel incat sa sugereze domeniul de activitate al firmei si totodata sa fie foarte usor de folosit. Se axeaza pe o combinatie de albastru, alb si rosu + o varietate de chenare si elemente ce dau un aspect modern site-ului.

Despre Smart-Hosting

Cu o prezenta pe piata din Romania inca din 2006, Smart-Hosting continua sa-si consolideze pozitia in domeniul sau de activitate, fiind una din firmele de gazduire web cele mai flexibile si cu unele din cele mai variate oferte de pe piata. Pe langa web hosting, firma Smart Hosting ofera si servicii de inregistrare domenii, de promovare web si de web design.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram