Eficientizarea managementului in spitale si a accesului la actul medical prin intermediul sistemului informatic MEDSIS

27 noiembrie 2015

Proiectul MEDSIS este dezvoltat de INSOFT Development&Consulting, in cadrul temei „Eficientizarea managementului in spitale si a accesului la actul medical prin realizarea unui sistem informatic integrat inovativ” fiind cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”, Axa prioritara 2 – Competitivitate prin CDI, Operatiunea 2.3.3. Promovarea inovarii in cadrul intreprinderilor – „Investitii pentru viitorul dumneavoastra”.

MEDSIS este sistemul care inglobeaza elemente inovative pentru urmarirea si organizarea activitatilor complexe de management si raportare specifice domeniului medical, desfasurate in spitale si ambulatorii de specialitate. Sistemul propus se axeaza pe o noua abordare a cerintelor informatice din domeniul medical, bazat pe aplicarea conceptelor Balanced Scorecard in managementul activitatilor din spitale.

Solutia dezvoltata de INSOFT este compusa dintr-o serie de componente interconectate: Componenta BSC (Balanced Scorecard), componenta Dashboard, componenta BI, componenta HIS Pacient, componenta HIS-ERP. Acestea au fost experimentate in cadrul dezvoltarii prototipului iar modularizarea sistemului a fost definita pentru a permite adaptarea sistemului la solutiile informatice deja existente la client.

Produsul introduce aceste componente in structura sistemului informatizat, implementand cele mai noi tehnologii, special concepute pentru dezvoltarea si utilizarea unor programe dedicate, ce pot fi accesate de un numar mare de utilizatori. Astfel, obiectivul principal este facilitarea accesului pacientului la servicii de calitate si la un act medical modern pentru sustinerea cresterii eficientei managementului in spitale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram