Cum stii ca ai un incarcator Apple original

13 februarie 2017

Ca orice incarcator si unul fabricat de catre compania americana Apple poate sa nu fie original. Ca sa stii sa faci diferenta dintre un incarcator Apple original si unul care nu este original, exista cateva informatii care te pot ajuta.

Un incarcator contrafacut nu este produs de catre compania americana

Asadar, un incarcator contrafacut nu este cel fabricat nici de compania americana si nici de catre companiile agreate de catre firma americana. Pentru ca exista si firme care le produc si sunt agreate de catre cei de la compania americana. De ce trebuie sa folosesti un adaptor original sau unul agreat? Pentru ca numai astfel poti sa te asiguri ca un telefon sau un laptop nu vor avea de suferit si vor functiona cum trebuie.

Apple atrage atentia ca un incarcator original este important pentru buna functionare a produselor sale. Fie ca vorbim despre un laptop, o tableta sau un telefon, ele pot avea o viata lunga si pot functiona la capacitate buna daca sunt protejate cum trebuie. O metoda excelenta este folosirea de accesorii de calitate, de la incarcartor, pana la mouse, in cazul unui laptop. Utilizatorii care nu respecta aceste reguli pot avea probleme cu produsele lor.

Astfel, cei de la compania americana atrag atentia ca folosirea unui produs care nu este in conformitate cu regulile stabilite de ei pot duce la deteriorarea unui laptop. In astfel de situatii, chiar daca produsul este in garantie, nu va fi reparat pe banii companiei, ci trebuie sa scoti singur bani din buzunar.

In cazul produselor neagreate de catre cei de la Apple pt aparea situatii neplacute ca, de pila, imposibiliattea de a incarca un laptop folosind incarcatorul, pentru ca bateria nu primeste curent si nu se sincronizeaza cu adaptorul Apple.

Cum iti dai seama ca nu e original?

Ca sa iti dai semaa ca nu este original incarcatorul pe care il ai, verifica foarte bine ambalajul produsului, cat si a marcajelor insciptionate pe cablu. Produsele certificate au pe ele inscriptia care spune ca produsul este designed by Apple, urmat de un numar de serie. Exista insa si magazine precum Digimind care ofera accesorii de laptop de marca!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram