Cum ne putem relaxa cu ajutorul calculatorului

25 august 2016
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Fara doar si poate fiecare dintre noi cunoastem beneficiile utilizarii calculatorului in mai multe scopuri. Chiar daca acesta este folosit de cele mai multe ori la munca sau in educatie, calculatorul poate fi folosit cu succes si la alte activitati recreative, precum jocurile.

Jocurile pe calculator au crescut ca popularitate in ultimii ani, pentru ca software-urile de programare au devenit din ce in ce mai sofisticate, reusind sa redea imagini cat mai apropiate de cele reale. Calculatoarele personale pot fi updatate cu diverse componente hardware pentru ca experienta de utilizare sa fie marita considerabil si pentru a putea rula cele mai noi tipuri de jocuri aparute pe piata.

Desktop-urile trebuie sa aiba specificatii grafice de inalta calitate pentru ca cele mai noi jocuri sa poata rula fara probleme si fara intarzieri considerabile. De asemenea, si procesoarele si capacitatea RAM-ului are un rol definitoriu in experienta de joc. Cu cat un procesor este mai modern si cu cat memoria de procesare RAM este mai mare, cu atat programele care necesita multe resurse, sau jocurile cu o grafica bogata vor rula mai bine si fara probleme. Jocurile video pot fi incarcate si instalate pe majoritatea calculatoarelor personale, asta atat timp cat sunt indeplinite anumite specificatii de baza.

De regula, jocurile trebuie sa fie instalate fie utilizand un CD cu date fie descarcate de pe internet. O mare varietate de jocuri pentru calculatoare sunt disponibile pentru a se potrivi diferitelor gusturi ale jucatorilor. Cele mai importante categorii de jocuri cunoscute pe piata sunt MMO-urile (massively multiplayer online), simulatoarele, jocurile de aventura, stragiile in timp real, jocurile de tip puzzle, jocurile de actiune, stealth shooterele, jocurile combat, jocurile sportive sau simulatoarele sportive, role-playing (RPG), jocurile educative si jocurile cu un continut emotional.

Pentru inceput, optati pentru laptopuri SH!

Este evident ca odata cu avansul tehnologic, actualele generatii de calculatoare vor ramane in urma, iar peste cativa ani, acestea se vor dovedi depasite tehnologic. Totusi, daca va doriti un sistem de calcul performant va recomandam produsele oferite de It-Sh. Compania comercializeaza o gama variata de calculatoare sh, componente IT, periferice si laptopuri second hand.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram