Clienții magazinului online Laptop Direct ro au posibilitatea de a plati în rate produsele achiziționate

18 septembrie 2014
Autor:
TROMPETTE

Efortul financiar este întotdeauna factorul determinant în luarea unei decizii de cumpărare. Dacă presiunea financiară este prea mare cumpărătorul decide să amâne achiziționarea produsului sau serviciului, chiar dacă nevoia este persistentă. Componentele pentru laptop pot fi o achiziție care trebuie făcută de urgență pentru a evita o serie de alte efecte negative ale funcționării necorespunzătoare a laptopului. În aceste cazuri, când amânarea nu mai poate intra în discuție, achiziția imediată este iminentă, iar pentru a evita presiunea financiară și dezechilibrarea bugetului, magazinul online Laptop-Direct.ro a introdus posibilitatea plății în rate a produselor achiziționate de pe site-ul nostru.

Introducerea acestei facilități pentru clienții magazinului a fost o etapă care a urmat natural în ciclul de dezvoltare, odată cu care au apărut și nevoi din ce în ce mai diversificate ale clienților. Odată ce au fost stabilite foarte clar procedurile de lucru, intervalele de aprovizionare, detaliile de comandă și de livrare, precum și dezvoltarea unui serviciu de relații cu clienții profesional, optimizarea modalităților de plată a venit ca un pas absolut normal și necesar. Venim cu această alternativă în completarea opțiunilor de plată pe care le aveam deja disponibile. Bineînțeles, opțiunea de plată în rate a produselor achiziționate din magazinul online nu va afecta în niciun fel livrarea sau suportul oferit clientului. Livrarea oricărui produs, sau produse se va face în cele mai bune condiții, și în cele mai scurte termene. În principiu, componentele achiziționate din magazinul online ajung la cumpărător în aceeași zi sau în 24 de ore de la comandă.

Odată cu lansarea opțiunii de plată în rate oferim și soluții diversificate pentru a acoperi nu doar nevoile de componente pentru laptopuri pe care le manifestă utilizatorii business, profesionali sau utilizatorii generali, ci și preferințele și capacitățile acestora în ceea ce privește plata, astfel încât să construim o experiență de cumpărare plăcută pentru clienții magazinului nostru online.

Plata în rate este un instrument confortabil pentru cumpărături deoarece nu pune o presiune financiară bruscă asupra clientului, ci îi oferă posibilitatea de a achita un produs de care are nevoie imediată într-un interval mai lung de timp. Variantele de plată în rate pe care le propunem sunt fie online prin serviciul Mobilpay, fie prin intermediul celor mai utilizate carduri de cumpărături din România, respectiv Card Avantaj, StarBT și Bonus Card, iar plata poate fi extinsă până la șase rate lunare. Am decis limitarea la șase rate lunare după ce am analizat situația și am constatat că extinderea la mai multe rate nu este justificată, fiind vorba de produse de valori scăzute.

Despre Laptop-Direct.ro

Laptop-Direct.ro este un magazin online specializat în comercializarea componentelor pentru laptopuri. Magazinul propune o oferă variată de componente compatibile cu cea mai mare parte a tipurilor de laptopuri, la un raport competitiv calitate-preț.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram