Bizhub c352 un copiator color performant Vezi review si caracteristici

29 mai 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Trebuie in primul rand sa te gandesti daca doresti sa achizitionezi un copiator second hand sau unul nou. De aceea trebuie sa te decizi daca iti doresti un copiator color sau unul alb negru. Pana la urma insa totul tine de necesitatile tale, si de aceea trebuie sa analizezi serios piata inainte de a cumpara un astfel de copiator.
Bizhub c352 este un copiator color, destul de ieftin, ce poate fi cumparat chiar si second hand de la ecopier.ro. Are multe functii interesante si acopera necesitatile oricarui client care isi doreste un copiator accesibil la un pret rezonabil.

Performantele copiatorului Bizhub c352

In ceea ce priveste performantele, Bizhub c352 are un proces pe baza de copiere electrostatica laser tandem indirecta, tonerul fiind unul polimerizat de tip Simitri HD. Viteza de copiere in cazul paginilor A4 este de 35 cpm, atat pentru paginile color, cat si pentru cele alb negru. Acelasi lucru si in cazul paginilor A3, viteza de copiere fiind in acest caz de 17 cpm. Timpul de incalzire este de aproximativ 72 de secunde, rezolutia de copiere are un dpi de 600 X 600, Bizhub c352 avand 256 gradatii.
Cele mai importante functii sunt cele de capitol, inserare pagina si capitol, ajustare test de print, functii arta digitala, memorare setari, copie de test, repetare imagine, overlay, stampilare, protejare la copiere.

Caracteristici tehnice

Greutatea copiatorului Bizhub c352 este de 103 kg, dimensiunile sale fiind de 650 x 748 x 771 mm. Bineinteles ca aceste dimensiuni nu contin casetele suplimentare ce pot fi atasate ulterior.