Au fost anuntati castigatorii competitiei internationale “Technology Innovator Awards 2016“

23 septembrie 2016

Revista britanica “Corporate Vision” a anuntat recent medaliatii “Technology Innovator Awards 2016”.

Organizarea acestei competitii reflecta o realitate cotidiana: mediul actual de afaceri este dependent de tehnologie. Aceasta influenteaza in mod crucial evolutia oricarei organizatii, indiferent de dimensiune, geografie sau domeniu de activitate. Ea face posibil, in mod democratic, accesul pe orice piete pentru companiile din orice industrii, de la IMM-uri la mari organizatii multi-nationale.

Premiile “Technology Innovator Awards 2016” recunosc si recompenseaza persoanele, departamentele si companiile care isi asuma schimbari revolutionare, menite sa transforme in bine modul in care se desfasoara global afacerile.

Compania SIVECO a primit distinctia Best Software Products & Consultancy Projects Exporter, pentru rezultatele remarcabile obtinute in exportul de expertiza si vanzarile internationale din ultimii 10 ani ale produsului sau educational, AeL.

“AeL este cel mai premiat produs educational din Europa, bazandu-se pe o biblioteca stiintifica si pedagogica impresionanta dezvoltata de-a lungul timpului. Mai mult decat atat, putem spune ca am reusit sa construim o punte de legatura solida intre Romania si numeroasele tari in care am implementat solutiile noastre educationale. Din ce in ce mai multe tari constientizeaza importanta educatiei pentru viitorul lor economic si social, si investesc in sisteme educationale moderne”, spune prof. Radu Jugureanu, directorul departamentului de eContent din cadrul SIVECO Romania.

AeL este utilizat de clienti din numeroase si variate domenii, precum: universitati publice si private, inspectorate scolare, fundatii, ministere, asociatii/agentii, camere de comert/industrii, institute de cercetare, banci, companii din diferite industrii.

SIVECO dispune de o expertiza solida in dezvoltarea si implementarea de proiecte inovatoare de mare complexitate si amploare pentru organizatii din Europa, Orientul Mijlociu, nordul Africii si spatiul CSI.

Intre proiectele de eLearning de referinta pe care SIVECO le-a dezvoltat si implementat se numara:
- Programul de reformare a sistemului de invatamant din Malta, cu solutii de eLearning pentru nivelul primar si secundar
- Proiectul de eContent pentru scolile din Emiratele Arabe Unite
- Proiectul eLearning, la nivel national, in Republica Moldova
- Programul de implementare a solutiei integrate de eLearning in Azerbaijan
- Proiectul pentru instruirea profesorilor din Oman
- Proiectul de eContent la nivel national pentru scolile din Kazahstan
- Programul de informatizare a sistemului educational din Romania - SEI, Sistemul Educational Informatizat
- Proiectul de eContent pentru sistemul educational primar si secundar din Maroc
- Implementarea platformei de eLearning la American Creativity Academy (importanta retea de scoli din Kuweit)
-Proiectul de repartizare computerizatã in licee tip ADLIC, in Liban
- Implementarea sistemului complex de eLearning pentru Ministerul Educatiei si Culturii din Cipru
- Solutii de eTraining implementate la companii precum: Mega Image, OTP Bank, ORANGE Romania, Marfin Bank, Contexpert Romania, Danone Romania, HOLCIM.

Laura Hunter, coordonatorul competitiei “Technology Innovator Awards 2016”, spune: “Distinctiile CV Magazine vor sa puna in lumina tot ceea ce are mai bun de oferit domeniul tehnologiei. Suntem onorati sa facem cunoscuta munca asidua si dedicatia tuturor castigatorilor premiilor noastre.”

Despre Corporate Vision Magazine
Creata de o echipa pasionata de experti, consultanti si activisti, cu o bogata experienta in afaceri, Corporate Vision ofera cititorilor avizati din intreaga lume stiri, articole/ analize si comentarii asupra temelor zilei in businessul mondial.

Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

SIVECO Romania este singura firma romaneasca de software care furnizeaza servicii informatice diect catre organisme ale Comisiei Europene.

Compania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.

De-a lungul celor peste 24 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram