ASUS ZenBook 3 Deluxe in centrul atentiei la CES 2017

17 ianuarie 2017
Autor:
WEBDESK

In urma cu doar trei ani, mai precis in luna mai a anului 2014, ASUS a adus pe piata ZenBook 3, un laptop ce promitea un design mai subtire, mai usor si cu mult mai rapid decat majoritatea modelelor din topul celor mai bune laptopuri.

Acum brandul promite sa aduca imbunatatiri in ceea ce priveste performanta prin intermediul versiunii Deluxe a laptopului ZenBook3. ASUS va atrage toata atentia persoanelor ce vor fi prezente la CES 2017, un eveniment destinat consumatorilor de tehnologie si electronice.

Noul ZenBook 3 va avea garantat mai multa putere sustinuta de procesorul Intel Core i7-7500U Kaby Lake, o memorie RAM de nu mai putin de 16GB si o memorie interna de tip SSD de pana la 1TB. Seria imbunatatirilor nu se opreste aici. Displayul a primit si el atentia cuvenita, aducand acum un afisaj de pana la 14 inch si o rezolutie Full HD a imaginii.

Pe suprafata tastaturii a fost amplasat un senzor de amprenta care sa permita deblocarea windowsului doar prin contact tactil. Chiar si zona din jurul padului este acum mai mare si permite o mai buna pozitionare a mainilor in timpul tastarii.
Laptopul ZenBook3 Deluxe catareste nu mai mult de 1.3kg si are o grosime de 12.9mm. Spre deosebire de varianta precedenta, cea Deluxe promite si abordarea unei baterii care sa permita o autonomie mai mare. De asemenea, modelul este dotat cu patru boxe incorporate de tip Harmon Kardon pentru o calitate mai buna a continutului audio.

ASUS si-a propus ca la acest eveniment sa impresioneze nu doar prin acest electronic, surprizele venind si din partea smartphone-urilor. Specificatiile sale, din informatiile ce ne-au fost facilitate de reprezentatii echipei celmaibunlaptop.ro, nu sunt deloc de neglijat: primul smartphone ASUS ce dispune de un ecran 4K Super AMOLED, 8GB de memorie ram si un procesor Snapdragon 821.

Ne vom opri in acest punct cu informatiile si va vom lasa sa descoperiti cu ce anume ne va mai surprinde acest brand in cadrul mult asteptatului eveniment CES 2017.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram