5 locuri populare pentru montarea unei camere spion

21 ianuarie 2016
Autor:
Content SEO

Nu conteaza care este motivatia pentru instalarea unei camere spion. Ceea ce conteaza este ca ai nevoie de ea, asadar, iti doresti sa fie cat mai eficienta. Exita foarte multe locuri in care poti ascunde o astfel de camera, care mai de care mai interesante, insa unele sunt mai populare decat altele. Multi oameni prefera sa achizitioneze camerele mai populare, in timp ce altii prefera sa achizitioneze acele camere inedite, unde nu te-ai gandi vreodata ca exista o camere de supraveghere. Oricare ar fi dorinta ta, este important sa stii care sunt cele mai populare astfel de camere sau de locuri in care pot fi ascunse.

- Camerele ascunse in ceasuri. Ceasul este primul loc in care se ascunde o camera spion. Fie ca este vorba despre un ceas de birou, despre unul de perete sau despre unul de mana, ceasul isi gaseste cu usurinta locul. Evident, trebuie sa alegi cu mare atentie tipul de ceas, in functie de motivatia pe care o ai. Daca vrei sa filmezi o persoana cu care esti tot timpul, poti opta pentru o camera in ceasul de mana. Daca vrei sa filmezi o persoana, sau mai degraba activitatea unei persoane in biroul sau, ceasul de perete sau cel de birou este perfect pentru asta.

- Camerele ascunse in pixuri. Pixul este o alta solutie excelenta, insa se potriveste doar unei situatii in care ai nevoie de mobilitate. Spre exemplu, poate sa fie perfect pentru un interviu, pentru activitatea unei persoane care face paparazzi sau pentru un student care vrea sa inregistreze cursul.

- Camere ascunse in stickuri de memorie. Desi nu este intocmai cea mai buna solutie, deoarece nu ai prea multe motive sa scoti stickul din buzunar, exista destul de multe astfel de camere, pe care le poti folosi totusi, tot pentru o activitate statica de urmarire.

- Camere ascunse in detectoare de miscare. Sunt extrem de eficiente si sunt foarte greu de depistat. In primul rand, acestea vor functiona doar atunci cand detectorul de miscare este activat ( evident, trebuie setata sa faca acest lucru ) si in al doilea rand, o astfel de camera este greu depistabila.

- Camere ascunse in ochelari. Sunt, poate , cele mai eficiente camere. Daca sunt bine montate, vei putea sa filmezi absolut totul, fara niciun fel de probleme si fara sa risti ca cineva sa isi dea seama de intentiile tale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram