3 ACŢIUNI care îţi pot aduce trafic pe un site de prezentare

1 august 2017
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Dacă vrei să atragi utilizatori relevanţi, care sunt cu adevărat interesaţi de ceea ce oferi, este esenţial să pui în aplicare câteva acţiuni cheie, care, în mod garantat, vor genera trafic pe pagina ta.

Oricât de multe informaţii ar oferi site-ul tău, atâta vreme cât acesta nu este promovat şi optimizat din punct de vedere SEO, şansele de a-ţi fideliza vizitatorii scad considerabil. Din acest motiv, un prim pas pe care îl poţi face pentru a obţine cele mai bune rezultate este să apelezi la o agenţie de marketing digital, care cunoaşte toate secretele ce pot transforma un site necunoscut într-unul de succes. O astfel de agenţie este şi SeoCupcake, formată din profesionişti în acest domeniu şi a cărei eficienta se poate observa prin performanţele partenerilor săi.

3 ACŢIUNI pe care specialiştii le recomanda pentru a atrage trafic pe site-ul tău:

1. Optimizarea SEO

Procesul de optimizare SEO ajută şi favorizează vizibilitatea site-ului tău, astfel încât acesta să se regăsească în primele rezultate în urma căutărilor pe Google şi, implicit, să fie accesat de cât mai mulţi utilizatori. În cele mai multe dintre cazuri, pentru a îmbunătăţi un website sunt esenţiale anumite etape. Dintre acestea, printre cele mai importante sunt următoarele:
Creşterea vizibilităţii organice a site-ului pe cuvinte cheie reprezentative;
Modificarea arhitecturii site-ului;
Optimizarea site-ului pentru varianta de mobil;
Structura URL-urilor SEO friendly;
Frecventa update-ului de conţinut intern
Pentru a obţine o creştere a traficului organic şi o vizibilitate nelimitată în fata clienţilor, vei avea nevoie de o strategie bine pusă la punct şi servicii SEO care să urmărească toate etapele unei optimizări eficiente.

2. Implementarea campaniilor PPC

O campanie Pay Per Click reprezintă una dintre cele mai eficace modalităţi prin care poţi atrage trafic pe website-ul tău. Primul avantaj al unei astfel de campanii este acela că vei avea parte de o îmbunătăţire a Brand Awareness-ului, adică business-ul tău va fi vizibil şi recunoscut cu uşurinţă în spaţiul virtual, atât de către vizitatorii vechi, cât şi de către potenţialii vizitatori.

Un alt beneficiu de care site-ul tău se va bucura odată cu implementarea PPC este acela că vei avea rezultate măsurabile ale promovării în mediul online. Cu alte cuvinte, fiecare detaliu al campaniei de promovare în Google ce se afla în derulare este măsurabil, lucru care va atrage un Return On Investment pozitiv. Costurile eficiente ale promovării reprezintă un alt avantaj al campaniei PPC, întrucât singurul moment în care vei efectua plăti va fi acela în care un vizitator va da click pe anunţul de promovare. Nu în ultimul rând, în urma unei astfel de campanii vei reuşi să atragi un număr mare de utilizatori relevanţi pentru site-ul tău.

3. Trimiterea de Newslettere personalizate

Newsletter-ul este o tactică obligatorie pentru a reuşi să aduci trafic pe site-ul tău. Practic, prin intermediul acestei metode vei reuşi să îţi fidelizezi vizitatorii, dacă vei ţine cont de două puncte esenţiale: frecvenţă şi originalitatea. Având în vedere că fiecare serviciu pe care îl oferi are propriul public ţintă, este evident că un singur newsletter nu poate genera trafic pe pagina ta web. Drept urmare, fidelizarea prin această metodă se face treptat şi în mod constant. De asemenea, un aspect extrem de important îl reprezintă personalizarea fiecărui Newsletter în parte. Mai precis, mesajul pe care îl transmiţi trebuie să conţină informaţii specifice fiecărei categorii de public, astfel încât să poţi atrage cât mai mulţi utilizatori pe site-ul tău.

Deşi pare dificil să aduci trafic pe un site de prezentare, acest obiectiv poate fi atins. Utilizând tehnicile potrivite de marketing digital vei reuşi, fără îndoială, să atragi mai mult trafic către website şi, totodată, să îţi dezvolţi portofoliul de clienţi.
Afla totul despre procesul de optimizare SEO din articolul de pe ZVJ.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram